Shopping

Den matek v Marionnaud

Sbírání kytiček

Druhá květnová neděle u nás už dlouhou dobu patří maminkám – slaví se Den matek. Pokud hledáte inspiraci, čím potěšit svou maminku, můžete se inspirovat v síti parfumerií Marionnaud, která si speciálně pro Den matek nachystala hned tři různé typy dárků. Vybírat můžete z praktické etue Marionnaud Bath Line s voňavými sprchovými krémy a masážní houbičkou, dále pak z „rozkvetlé“ tělové kosmetiky Marionnaud Bath Line v krásných obalech s kvítky, nebo dáte přednost šikovné kazetě dekorativní kosmetiky Only You.

Kosmetika patří mezi velmi oblíbené dárky pro každou ženu. Některé uvítají sladkou vůni gurmánských čokoládových sprchových krémů, jiné zase svěžest citrusové vůně a další potěší ze všeho nejvíce dekorativní kosmetika. Ve speciálních edicích tělové kosmetiky Marionnaud Bath Line a dekorativní kosmetiky Only You najdete tyto varianty:
 

 Bath Line Etue

Bath Line Etue

M A R I O N N A U D  B A T H  L I N E  E T U E

Praktická průhledná taštička v sobě ukrývá vždy tři malé sprchové krémy (75 ml) a masážní mycí houbu, která i z obyčejného sprchování vyčaruje neobyčejný zážitek. A protože každá žena má ráda něco jiného, jsou na výběr tři odlišné typy vůní – romantické květinové esence, svěží ovocné a gurmánské, které svou vůní roztančí i chuťové pohárky.

  • Gurmánská varianta k nakousnutí – milovnice sladkostí a cukrovinek ocení možnost hýčkat se sprchovými gely s vůní oblíbených dobrot. V gurmánské etuji se vedle mycí houbičky ukrývají tyto tři malé sprchové krémy: Karamel s vanilkou, čokoláda s mandlí a exotický kokos s květy tiaré. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 299 Kč.
  • Romantické květiny – pro maminky, které tíhnou k přírodě a jarním vůním, je určena tato taštička s vůní květin. V průsvitné etuji najdeme mycí houbičku a tři sprchové krémy těchto vůní: Orchidej, zelený čaj s jasmínem a granátové jablko s marakujou. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 299 Kč.
  • Svěží ovoce – všem maminkám, které preferují svěží energické vůně, je určena poslední taštička. Kromě mycí houbičky v ní nalezneme tři osvěžující sprchové krémy v těchto vůních: Fík a švestky, granátové jablko s marakujou a citron s ženšenem. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 299 Kč.
     

M A R I O N N A U D  B A T H L I N E  – A  F L O W E R  I N  T H E  S U N
Tělová kosmetika Marionnaud Bath Line limitované edice „A flower in the sun“ v sobě odráží svěžest jara a prvních květin. Jemné složení kosmetiky v kombinaci s nádhernou květinovou vůní a atraktivními „rozkvetlými“ obaly určitě potěší každou ženu.

 Bath line Flower in the sun

V Bath line Flower in the sun máte tyto produkty:
  • Sprchový krém z řady „A FLOWER IN THE SUN“ provoní koupelnu vůní jarních květin a sladké vanilky. Během sprchování zahalí vaši pokožku do jemné pěny a díky svému složení zanechá pleť sametově hebkou a vláčnou. K dostání v síti parfumerií Marionnaud ve dvou velikostech – 250 ml za cenu 179 Kč nebo praktickém cestovním balení 75 ml za 99 Kč.
  • Výživné tělové mléko„A FLOWER IN THE SUN“ dodá pokožce důležitou hydrataci a zahalí ji do voňavého závoje s jemnými tóny jarních květů a vanilky. Jedinečné vůně dosáhnete v kombinaci se sprchovým krémem. K dostání v síti parfumerií Marionnaud 150 ml za cenu 149 Kč.
  • Pěna do koupele „A FLOWER IN THE SUN“ nás přenese na jarní rozkvetlou louku. Vytvoří překrásně nadýchanou voňavou pěnu a vaše pokožka bude po příjemné koupeli krásně voňavá a sametová. K dostání v síti parfumerií Marionnaud 400 ml za cenu 239 Kč.


O N L Y  Y O U – S E T Y  D E K O R A T I V N Í  K O S M E T I K Y
Praktické sety dekorativní kosmetiky udělají radost jak maminkám, které se líčí jen příležitostně, tak i milovnicím každodenního make-upu. Nepřeberné množství barev, odstínů, včetně aplikátorů, potěší každou maminku parádnici. Vybírat můžeme z těchto variant:

  • Praktická kazeta s líčidly Only You – tato exploze barev obsahuje šestnáct odstínů očních stínů v aktuálních módních trendech a dvě tvářenky. Z těchto barev si vyberou ženy všech barevných typů (jarní, letní, podzimní, zimní). V levé části kazetky jsou přírodní jemné odstíny bílé, perleťově růžové, meruňkové, světle a tmavě hnědá a tmavá antracitová. Můžete je použít jak pro běžné denní líčení, tak na večerní. Odstíny jsou ideální pro vytvoření velmi populárního efektu tzv. kouřového líčení. Aktuální barvy pro jaro/léto 2011 jsou růžovo-fialové tóny. Syté výrazné odstíny fuchsiové, švestkové, šeříkové, modré – to je to pravé líčení pro prosluněné dny. Stíny se velmi snadno aplikují díky oboustranným profi aplikátorům. Pro zvýraznění lícních kostí jsou k dispozici 2 tvářenky. S chladným meruňkovo-růžovým nádechem projasníte svá líčka během dne. Tmavší červený odstín se hodí spíše pro večerní příležitosti. Díky speciálnímu štětečku docílíte přirozeného a pravidelného nalíčení. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 390 Kč.
  • Kosmetický kufřík Only You – stříbrný kosmetický kufřík, který ocení nejenom

     Only You kosmetický kufřík

    Only You kosmetický kufřík

     příležitostné „vizážistky“. Ideální pro ženy, které potřebují mít všechna svá líčidla vždy pohromadě, pečlivě srovnaná a vždy s sebou. V sadě najdete 3 balzámy na rty, 2 lesky, paletku 8 trendy očních stínů s aplikátorem, 2 tvářenky, konturovací tužku, tužku na oči, oboustranné houbičky na nanášení make-upu, štěteček na rty, štětec na nanášení tvářenky a malou krabičku, do které si na cestu dáte svůj oblíbený make-up. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 490 Kč.

  • Sada dekorativních líčidel Only You – představuje to nejlepší pro náročné ženy, které hodně cestují a mají vždy skvěle upravený make-up. Sada je menší obdoba vizážistického kufříku, a tak má jeho majitelka vždy po ruce vše potřebné pro všechny druhy líčení: denní – business, večerní – party. Paletka 10 odstínů očních stínů je symetricky uspořádána dokola, aby bylo na první pohled patrné, s jakými barvami rtěnky nebo tvářenky je lze kombinovat. Dokonalého nalíčení očí docílíte pomocí speciálních oboustranných aplikátorů očních stínů. Uhrančivý pohled dokreslete některou ze tří tužek na oči a nakonec použijte černou nebo hnědou řasenku. Tvářenka s praktickým štětcem vám zaručí perfektní a bezchybné zvýraznění vašich lícních kostí. Na sladké šťavnaté rty můžete použít jeden z 5 lesků na rty. Pokud dáváte přednost spíše rtěnkám, máte k dispozici hned 4 odstíny a malé konturovací tužky k nim. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 690 Kč.
  • Sada líčidel pro malé princezny Only You – malé holčičky se chtějí podobat svým maminkám. Aby jim nebylo líto, že ony v tento den nic nedostanou, můžeme je potěšit krásnou růžovou taštičkou se stříbrnými uchy, ve které najdou 3 šťavnaté balzámy na rty s chutí ovoce. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 240 Kč.


Připravila: Katka
Foto: Marionnaud
28. 4. 2011
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků