Přejete si navštívit pověstný Egypt a ohřát se na písečné pláži u blankytně průzračné hladiny moře? Odškrtněte si jedno z dalších přání z pomyslného seznamu a vycestuje na místa, která lákají tisíce dalších turistů.

Rozhodněte se a prožijte také vy dovolenou v Egyptě.


Představíme vám fascinující tipy na výlety, které patří mezi nejpůvabnější místa afrického kontinentu. Sáhněte si na písek, který je kvalitně vyšisován od neúnavných slunečních paprsků. A jaký turistický cíl je ten váš? Inspirujte se našimi výlety a vycestujte za zážitky.

Gíza aneb místo odpočinku faraonovy rodiny

Právě mystické pyramidy patří mezi nejoblíbenější turistické cíle celého Egypta. Není se však čemu divit. Právě v Gíze se hrdě vypínají do nebe tři nejznámější pyramidy, které jsou proslulé pod následujícími názvy, a to Cheopsovu, Rachefovu a Mankaureovu. Poblíž uvedených pyramid našla své místo také gigantická Sfinga, což je socha s lidskou hlavou a tělem krále zvířat. Právě Sfinga střeží posvátné místo mrtvých.


Káhira – hlavní město Egypta

Nezapomeňte také na hlavní město Egypta, kterým je oblíbená Káhira. Určitě byste si neměli nechat ujít pohled z Káhirské věže, která vám při bezproblémové viditelnosti umožní dohledět až na vrcholky pohoří Mokkatam, na samotné pyramidy nebo také na břehy Nilu. Právě v Káhiře poznáte na vlastní kůži pravý egyptský způsob života.


Projížďka lodí na Nilu

Velmi populární jsou bezpochyby výletní plavby lodí na Nilu, kde se turistům naskytne možnost vícedenních pobytů, díky oblíbeným zastávkám poznáte hlavní atraktivity afrického veletoku. Poznávacím symbolem okolí Nilu je především všudypřítomná zeleň, která vás příjemně překvapí.


Nabídka CK Blue Style je opravdu velmi pestrá, vyberte si danou egyptskou destinaci a zažijte pravé africké dobrodružství.

Komerční prezentace
Foto: SXC
28. 11. 2012
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků