Krása

Funkční oblečení na sport i do města

Sbírání kytiček

Speciální oblečení si dnes můžete pořídit nejen na sport či outdoorové aktivity, ale také do města. Pro chvíle, kdy se chcete projít a zrovna začalo pršet – kvůli počasí přece nebudete měnit program!

Na českém trhu je totiž k dostání švédská značka Didrikson1913, která nabízí funkční oblečení pro outdoor, lov a myslivost, golf, pro mladé i pro děti a také praktickou městskou módu.
 
 

pláštěnka Hanna

Typické pro značku Didrikson1913 je to, že na rozdíl od jiných značek uvádí minimální zaručenou hodnotu voděodolnosti naměřenou až po třech vypráních daného modelu. Tedy tu, která vám pak po dobu užívání oděvu zůstává – při nákupu funkčního oblečení je totiž hodnota vodního sloupce 2,5 – 3krát vyšší.

Nezanedbatelným faktorem oblečení této značky je snadná údržba – nepromokavé oblečení (pláštěnky a nepromokavé sety) stačí pouze otřít hadříkem, případně omýt proudem vody. Ostatní produkty lze prát v pračce na 40 °C.
 
Naše tipy:
Letošní nová kolekce vás zaujme nejen svou funkčností, ale také lehkostí, barevností a nevšedním designem.
 

kabát Melanie

Za povšimnutí zcela jistě stojí dámská pláštěnka Hanna (1950 Kč) s efektním dvouřadovým zapínáním na módní druky, která je podšitá jemným polyesterovým úpletem. Je 100% voděodolná – všechny švy jsou svařené. Kapuci lze odepínat a stahovat. Spodní okraj pláštěnky sahá až po gumáky. Zajímavý design – světle šedá barva s puntíky –  je navíc doplněn reflexními prvky pro zvýšení bezpečnosti.

Praktický je také dámský kabát Melanie (3490 Kč) odolný větru a dešti – jedná se o celorozpínací dvouvrstvý kabát s lepenými švy a lehkou síťovanou podšívkou. Kabát se dá v pase a ve spodní části stáhnout, kapucu lze regulovat po obvodu, navíc upravit i její objem. Kromě vnějších kapes vás zcela jistě potěší vnitřní kapsa na MP3 přehrávač. Vybrat si můžete kabát v bílé, černé a zelené barvě.

 
Připravila: Šárka
Foto: Didrikson
28. 3. 2011
 
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků