Kosmetika

Hravé vůně

Sbírání kytiček

Vyzkoušejte parfémy Puma ANIMAGICAL, do kterých Puma vtiskla pocit pohody a uvolněni.Vůně jsou inspirovány dech beroucím africkým kontinentem, divokým tancem a zábavou.

 Puma Animagical woman

Puma Animagical woman

PUMA ANIMAGICAL WOMAN

PUMA ANIMAGICAL pro ni je svěží moderní vůně s dávkou rafinované svůdnosti. Ovocná, květinová a dřevitá vůně, ženská a veselá. První radostná dávka optimismu tryská ze svrchních nót lahodného ovoce v podobě šumivého růžového grepu a osvěžující limetky. Srdcem je smyslné africké ovoce a květiny zahrnující papáju a frézii zjemněné delikátním leknínem. Základní nóty svůdné hořké čokolády smíšené s africkým Tamboti dřevem ve vás zanechají touhu po další dávce voňavého oparu.

 

 Puma Animagical man

Puma Animagical man

PUMA ANIMAGICAL MAN

Svůdná, silná a hravá PUMA ANIMAGICAL pro něj je jako pozvánka ke hře. Je to magický nástroj svádění, který dodá všem mladým mužům sebedůvěru při hledání svých dívek. Aromatické vůně zeleného ovoce ve směsi s urbanistickou divokostí a špetkou koření a tóny pižma působí sexy.

Svrchní nóty svěžího afrického Kei jablka, zjemněné kardamonovým olejem tvoří dohromady rafinovanou exotickou přitažlivost. Srdcem je silná kombinace rozmarýnu a bazalky s jiskřivou energií ananasu, zatímco dřevité nóty základu vůně se svůdně linou.

Připravila: Katka
Foto: Puma
8.9.2010
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků