Krása

Inspirujte se italskou módou

Sbírání kytiček

Italská móda je rafinovaná, extravagantní, hýří barvami a optimismem. Nikdy nenudí, je originální a neodolatelná. V elegantních šatech známých italských návrhářů Dolce & Gabbana a Versace uniknete nudnému stereotypu a šedi. Jarní a letní kolekci vévodí luxusní materiály, leopardí a květinové vzory, rozverné puntíky, okázalé volány a námořnický styl. Pokud nakupujete oblečení jinde, můžete se nechat inspirovat a ulovit módní kousky ve svých oblíbených obchodech.

 

 

V sexy rafinovanou svůdnici, která nezná hranice a nic pro ni není nemožné, se proměníte v okouzlujících pouzdrových šatech Dolce & Gabbana z kolekce jaro/léto 2011. Vychutnejte si sklenku kvalitního šampaňského a sveďte nejatraktivnějšího samce v baru v gepardích koktejlkách. Hitem sezony jsou potisky a květinové motivy, které i v kombinaci se zvířecím vzorem vypadají úchvatně.

Blondýna: Šaty Dolce & Gabbana (Pařížská 18), boty: Sergio Rossi (Pařížská 18)

Bruneta: Šaty Dolce & Gabbana (Pařížská 18), boty: Sergio Rossi (Pařížská 18)

 

 

Pruhy, námořnická modř a puntíky budou patřit k létu stejně jako vanilková zmrzlina.

 

V nadýchaných puntíkovaných šatech si vychutnejte lahodné frappé a na terase přímořské restaurace se nechte unášet opojným okamžikem letní atmosféry.

Šaty: Dolce & Gabbana
 

 

 

Pryč s nudnou černou a hnědou. Jaro a léto ovládly barvy slunečního svitu, blankytného nebe a zrajícího ovoce. Svěžími barvami hýří kolekce Versace. Ostrá červená, tyrkysová, pomerančová, žlutá a fuchsiová – to jsou barvy, které vám letos nesmí chybět v šatníku.

Bruneta: šaty: Versace
Blondýna: šaty: Versace

Vizáž Sandra Valouchová, prostory hotel Paříž.

Autor: Aneta Vazačová
Foto: Jaroslav Holaň
4. 1. 2011
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků