Soutěže

Jak na rozevláté vlny

Sbírání kytiček

Nebojte se rozpustit své vlasy. Mnoho žen si neví rady se svými dlouhými či polodlouhými vlasy. Skvělým řešením a změnou jsou vlny v mnoha podobách. Jsou vždy sexy a dodají vlasům objem.

Pokud víte, jak na to, nezabere vám to ani moc času. Trik spočívá v technice natáčení. Důležitý je i zvolený styling, aby vlny co nejdéle vydržely. Na jemné vlasy se hodí klasická kulma. Vlasy rozdělte na tři sekce a začněte vzadu. Postupujte směrem k obličeji. Pramínky natáčejte asi 2,5 široké a vždy na ně nastříkejte jemně tužící kvalitní lak na vlasy. Chcete-li, aby účes déle vydržel, lokny pročešte pouze prsty a opět zafixujte lakem na vlasy. Pro rozevlátější efekt předkloňte hlavu směrem dolů a lokny pročešte štětinatým kartáčem. Vlny zůstanou volnější a budou mít jemnější strukturu.
 

 CURL ACTIVE od Rowenty

CURL ACTIVE od Rowenty

Skvělým pomocníkem pro vytvoření rozevlátých vln je novinka od značky ROWENTA – rotační kulma CURL ACTIVE CF6510. Díky ní si doma vytvoříte vlny jako od kadeřníka. Unikátní rotační systém automaticky navíjí vlasy okolo kulmy, natočený pramen vlasů pak snadno uchytí. Kulma má keramický povrch, který chrání vlasy před teplem, a ty pak zůstanou lesklé. Na výběr máte 2 směry otáčení (doprava a doleva) pro různé styly účesu a snadné použití kolem celé hlavy. Optimální teplotu si nastavíte od 180⁰C do 210⁰C. Kulma má průměr 23 mm pro velké, okouzlující vlny. Cena 1 799 Kč.


Jedna z vás může rotační kulmu CURL ACTIVE CF6510 vyhrát.
Soutěž probíhá od 17. do 23. ledna 2011.
Více informací najdete na http://www.rowenta.cz

Foto: Rowenta

Výherci:

misinka

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků