Zdraví

Jak vyzrát na chrápání?

Sbírání kytiček

Ruší vás partner v noci svým chrápáním? Vyzkoušeli jste známé triky jako mlaskání, kolíček na nos či míček pod záda a nic nezabralo? Našli jsme pro vás tip – sprej a kapky Adenol.

Někdo si zvykne, jiný si dá špunty do uší nebo sáhne po prášku na spaní. Mnohdy zvuková kulisa ve spánku vyžene partnera do vedlejší místnosti a pro čtyři procenta z nás je natolik nesnesitelná, že máme oddělené ložnice!

Chrápání způsobují povolené tkáně, které vibrují a kmitají v proudu vzduchu, který pak přechází přes hrtanovou přiklopku do průdušnice. Vůně rostlinných olejů ve speciálním poměru způsobuje silné prokrvení tkání a napětí na nich. Proudící vzduch pak nemůže působit hlasité zvuky. Netrpí-li chrápající žádnou zdravotní komplikací, jež způsobuje jeho chrápání, může vyzkoušet sprej do hrdla a kapky Adenol.
 

 Adenol kapky

Adenol kapky

Kapky Adenol

Obsahují pouze výtažky z přírodních látek – eukalypt, mateřídouška, anýz, meduňka, bergamon, citron, levandule, cypřišek, koriandr, kmín, citronová tráva, pomeranč, bazalka, rozmarýn, mandarinka a máta peprná. Adenol vdechujte z kapesníku těsně před spaním nebo nakapejte 4-5 kapek na polštář. Přípravek příjemně provoní místnost a nezanechává skvrny. U 50 % případů skončí chrápání již první noc, u 20 % po 2-3 dnech a u 29 % po 10-15 dnech.


 Adenol sprej

Adenol sprej

Adenol sprej do hrdla

Obsahuje rostlinné oleje spolu s extraktem sojového lecitinu ve speciálním poměru. Opět způsobuje silné překrvení a napětí na povrchu tkání, aby proudící vzduch nezpůsoboval hlasité zvuky. Použité oleje a lecitin pokrývají tkáně krku a zajišťují zvlhčení stěn sliznice a hrtanu. Tím se snižuje možnost jejich vibrací. Použití přípravku Adenol sprej do hrdla je účinnější s přípravkem Adenol kapky proti chrápání.

Adenol omezuje hluk při chrápání, ale neléčí. Je určen dospělým osobám, které nejsou citlivé na některou jeho složku.

Autor: Katka
Foto: Herb Pharma
 

 

 

 

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků