Rodina

Jak získat toho pravého?

Sbírání kytiček

Jste právě bez partnera a rády byste se seznámili s příjemným mužem? Příležitostí je celá řada, jen je musíte umět správně využít.

Nenechte si namluvit, že ti NEJ muži už jsou dávno „rozebraní“. Buďte strůjkyněmi svého štěstí a zkuste obrazně řečeno zalovit i ve vodách, kde by vás to dříve třeba ani nenapadlo.

K tomu samozřejmě přidejte nezbytnou péči o svůj zevnějšek a hlavně úsměv!


Kde ho můžete potkat

Mezi tradiční místa patří bary a restaurace, ovšem to je trochu problém, když sem zamíříte sama. Mnohem lepší je například posezení s přáteli využít právě k seznamování. Pokud jste sportovně založená, hledejte svého potenciálně milého právě v této oblasti. Navíc vás pak bude spojovat společný zájem. Milujete divadlo, pak mrkněte na webové stránky, zda váš oblíbený kulturní stánek nenabízí večery pro nezadané. Další tradiční místo samozřejmě nabízí práce, doporučujeme však poohlížet se raději po pánech, kteří jsou svobodní, nebo svůj vztah s bývalou partnerkou mají skutečně dořešený.


Nebojte se změny

Zkusily jste, co se dalo, a pořád nic? Pak odhoďte stud a vzpomeňte si, že existuje ještě jedna možnost. Jak tušíte, je jí internetová seznamka. Ta už dávno nepředstavuje poslední pokus zoufalce, naopak nabízí možnost najít partnera přesně podle vašich požadavků. A to nejen ohledně vašich představ, jak by měl vypadat, ale i podle jeho vlastností, případně i zájmů.


Umíte zaujmout?

I když najdete toho správného, můžete vše zhatit tím, že ho zkrátka nezaujmete. Co s tím? Používejte ženské zbraně! Příjemné nalíčení, upravený účes nebo stylové oblečení, ve kterém se však musíte cítit dobře, patří mezi nezbytnou výbavu každé ženy. Co muže zajímá je i postava. Dnes už není problém oblečením snadno zamaskovat případné nedokonalosti a naopak podpořit partie, na které jste hrdá. V dnešní době můžete snadno využít služeb estetické medicíny. Zbavit se celulitidy nebo si nechat voperovat prsní implantáty a získat dokonale pevná prsa.


Vhodné spodní prádlo

Pokud vše dopadne dobře a s daným mužem navážete známost, je jen otázkou času, kdy se vztah překulí i do skutečně intimní oblasti. K postelovým hrátkám pak jistě patří i pěkné spodní prádlo. Chcete vědět, kde na vás čeká široká nabídka spodního prádla? Najdete ji nejenom v kamenných obchodech, ale také v e-shopech. A co v tomto směru láká nejvíce? Rozhodně bílá barva a krajkové provedení. Tomu totiž neodolá žádná žena, ani žádný muž.

 

Komerční prezentace
Foto: iStock
22. 2. 2015
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků