Zdraví

Krevní tlak pomohou snížit olivy

Sbírání kytiček

Vysoký krevní tlak patří mezi nejčastější civilizační onemocnění, vždyť jím podle statistik trpí dokonce 25% dospělé populace. Je to daň za dnešní pohodlný způsob života.

Ačkoli víme, že bychom měli žít zdravě, většina z nás má své rezervy. Mezi nejčastější nešvary, kterými se proti zdravému životnímu stylu dopouštíme, je málo pohybu a fyzických aktivit, kouření, pití alkoholu, špatné způsoby stravování včetně nadměrného solení, stres a nedostatek odpočinku.

Pomoc z přírody
Ve chvíli, kdy zjistíme, že máme vysoký krevní tlak, je první cestou k nápravě změna způsobu života. Kromě pohybu, úpravy jídelníčku, vynechání cigaret a alkoholu, nabízí pomocnou ruku i příroda. Vědci přišli na to, že na snížení krevního tlaku blahodárně působí olivy. Lépe řečeno látka oleuropein, která se nachází v olivovníku evropském. Oleuropein blahodárně působí na udržení zdravé hladiny krevního tlaku a rozšíření cév, s čímž souvisí i podpora správné krevní cirkulace a cévního tlaku. Listy olivovníku mají navíc i antioxidační účinky, takže pomáhají chránit organizmus před poškozením volnými radikály a přispívají k zachování správné hladiny cukru v krvi.

 OptiTensin

OptiTensin

 Vyzkoušejte OptiTensin

Oleuropein si můžete nyní dopřát díky přípravku OptiTensin. V jedné tabletě je tak vysoká koncentrace oleuropeinu, jež odpovídá více než 5 litrům olivového oleje! OptiTensin je vhodný pro všechny osoby s hraničním krevním tlakem – tedy tlakem vyšším než 120/80. Lékaři ho dále doporučují i lidem s vysokým cholesterolem nebo zkrátka všem, kteří chtějí preventivně potížím s hypertenzí předejít a chtějí pečovat o své srdce.
 

Připravila: Zuzana

Foto: Walmark ČR

27. 12. 2010

 

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků