Krása

Lifting bez bolesti

Sbírání kytiček

Přejete si zbavit se vrásek a omladit obličej, ale bojíte se chirurgického zákroku? Pak využijte revoluční metodu YES Lifting, která zajistí vypnutí kůže obličeje pomocí speciálního systému nití s protisměrnými kličkami. Nemusíte podstoupit odřezávání kůže ani tukové tkáně, tak jako tomu bývá u běžného, klasického faceliftu! Jedná se o vysoce efektivní a současně velmi šetrnou metodu.

YES Lifting je vhodný pro lidi, které trápí povadlá kůže a první výraznější vrásky v obličeji nebo různé nerovnoměrnosti. Poradí si i napravením nerovnoměrností podkožních tkání, které bývají důsledkem neúspěšné liposukce. Tato převratná novinka vám pomůže také upravit nevýrazné kontury obličeje, vrásky nad kořenem nosu, vrásčité tváře, uvolněnou kůži brady a podbradku vpadlé obočí, svislé vrásky kolem úst a mnohé jiné estetické problémy, které vás s přibývajícími léty mohou začít trápit. Zákrok se provádí pouze v místním znecitlivění a můžete odejít ještě tentýž den domů.

Ošetřované plochy mohou být hned po zákroku sice mírně oteklé a bolestivé, obojí však rychle odezní, stejně jako drobné modřinky, a již druhý den klient plně funguje. První výsledek zákroku můžete vidět ihned po ošetření. Během několika měsíců se však ještě zlepší, protože v podkoží se vytvoří kolagenové srůsty. Efekt přetrvává až 5 let, záleží na věku, typu kůže a podkoží klienta. Zákrok lze několikrát s odstupem času zopakovat.

Zákrok se provádí na klinice YES VISAGE. Jde o prestižní odborné estetické a laserové centrum, jehož služby zkrášlující medicíny vás přiblíží k vysněným cílům pomocí špičkových laserů a nejmodernější techniky. Poskytuje komplexní služby neinvazivní a mini-invazivní estetické medicíny, tedy takové zákroky a ošetření, které jsou účinné, bezpečné, ale hlavně bez operativního zásahu. Pro krásu zde nemusíte trpět.

Pobočky kliniky naleznete v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Pro více informací kontaktujte kliniku YES VISAGE, 776 70 77 07.

Připravila: Zuzana
Foto: YES Visage
18.3. 2013

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků