Krása

Módní trendy jaro 2014: na co se zaměřit?

Sbírání kytiček

K novému ročnímu období patří i nové kousky do šatníku. Podívejte se na jarní trendy, které jsme speciálně pro vás vybrali. Možná vás přesvědčí, abyste zrevidovala svůj šatník a něco nového si pořídila. Právě nyní je ideální čas.

Zaměřte se na šaty

Možná vás po zimě ani nenapadlo, že se šaty mohou nosit celoročně, nejen v létě. Pokud chcete zvolit levnější variantu, rozhodně sáhněte po značce F&F. Na Zoot.cz se také vyplatí nakupovat. A H&M cenově nemůže zklamat nikdy. Šaty se dají skvěle kombinovat s tlustým svetrem, kozačkami. A když se oteplí, snadno „přesedláte“ na balerínky a lehký kardigan.

F&F cena v obchodu, H&M 799 Kč, ZOOT.cz 769 Kč

 

Vsaďte na černobílou

Klasika, která nikdy neomrzí. A navíc tato kombinace jistě nebude zatěžkávací zkouškou pro vaši peněženku.

Lindex

 

Stačí koupit jeden dva kousky a snadno tak doplníte základ vašeho šatníku.

Vero Moda 789 Kč, ZOOT original 219 Kč, YaYa 1 709 Kč vše na ZOOT.cz

 

Trenčkot, základ každého šatníku

Hodí se skvěle k džínsům a keckám, na šaty, ale i přes pracovní outfit do kanceláře. Můžete jej kombinovat opravdu ke všemu a nikdy neuděláte chybu. Jen si dávejte pozor na délku sukní či šatů. Maxi délku nedoporučujeme!

H&M 999 Kč, Mango 1 999 Kč, Vero Moda 1 399 Kč ZOOT.cz

 

Až se oteplí, vyrazte v páskových botkách

Tento trend jsme již mohli zahlédnout v loňském roce. Pokud jste si nízké „páskovky“ ještě nepořídila, poohlédněte se po nich letos. Budou vaším parťákem na běžné nošení pro každý den, večírek, i dovolenou.

F&F, DKNY, Mango - info o ceně v obchodě

 

Móda Marlene Dietrich se vrací

Kalhoty s úzkým pasem a širokými nohavice, to byla Marlene Dietrich. Většinou doplněné kabátkem či sakem stejné barvy. Široké kalhoty se opět vrací, tak směle do toho!

Připravila: Líba

Foto: archiv firem

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků