Filmové novinky

Nejkrásnější den

Sbírání kytiček

Téměř dvě hodiny zábavy i napětí vás čekají, pokud vyrazíte do kina na film Nejkrásnější den. Nebojte se, nebude tak sladký, jak by se podle názvu mohlo zdát.

Žánr: komedie

Režie: Florian David Fitz

Hrají: Florian David Fitz, Matthias Schweighofer, Rainer Bock, Alexandra Maria Lara

Také si někdy říkáte, že až bude čas, tak si dopřejete to, po čem dlouho toužíte? Na splnění snů prý není nikdy pozdě. Ale někdy je lepší věci neoddalovat…

Dva muži v tísni

Upjatý a ambiciózní pianista Andi se potkává s pohodářem a tak trochu floutkem Bennem. Třicátníci rozdílných povah přesto mají něco společného: diagnózu smrtelné choroby. Vyhlídky tedy nic moc. Není divu, že nová životní situace jednoho z nich ponoukne k tomu udělat něco bláznivého. Přesvědčí „parťáka“, aby utekli z hospicu a užili si to, co se ještě užít dá.

Svérázná půjčka

Žádné dobrodružství není zadarmo, ovšem od čeho jsou půjčky a věci na splátky? Oba hrdinové si půjčují s pocitem, že je splátky nebudou trápit. Než jim však zaklepe zubatá na dveře, jsou rozhodnutí prožít báječné dny plné neuvěřitelných zážitků. Andi a Benn tak vyrážejí první třídou na jedinečnou cestu po Africe, která se skládá z řady zábavných i tragikomických situací. Nabídne jim skutečně to, po čem touží? Zažijí svůj nejkrásnější den?


Připravila: Marcela
Foto: Bontonfilm
11. 8. 2016

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků