Krása

Prahu oslní diamantová podprsenka za 60 milionů korun

Sbírání kytiček

12. března 2012 ve 20 hod vypukne v hotelu Hilton Prague dlouho očekávaná módní show TOP SECRET 2012. Jako vyvrcholení celého večera diváci uvidí diamantovou podprsenku v hodnotě 60 milionů korun.

Kromě rozpracovaného modelu diamantové podprsenky a všech drahých kamenů, kterými bude poseta, se přítomným divákům představí dosud utajované ukázky modelů a šperků z jednotlivých kolekcí připravované přehlídky TOP SECRET 2012.

Sněhobílá podprsenka bude doslova poseta stovkami diamantů a dalších drahých kamenů zasazených v bílém zlatě. Hodnota drahých kamenů, kterými je podprsenka posázena, je přes 60 milionů korun! Zruční zlatníci z dílny Cabrha diamonds s ní však budou mít do samotné přehlídky TOP SECRET 2012, která se koná 12. 3., ještě mnoho práce. Všechny kameny, které na tento malý kousek prádla zbývá použít, však již předvedli za asistence přísné ochranky novinářům.

Kromě tohoto diamantového skvostu letos módní show TOP SECRET představí provokativní kolekci spodního prádla české značky WERSO. Diváci uvidí desítky nádherných modelů, které budou doplňovat půvabné punčochy české značky ARIES. Již po šesté bude TOP SECRET moderovat Leoš Mareš. Téma letošního TOP SECRET bude KARNEVAL ve všech jeho podobách. Od šamanských rituálů rozpálené Afriky, přes tajemné masky v Benátkách až po japonské lampionové průvody i německý expresionismus. Monumentální scénu a téměř 20 m dlouhé molo doplní ohromná projekce a spousty světel a další techniky.

TOP SECRET 2012 bude tedy nejen přehlídkou opravdového luxusu a ženské krásy, ale také skvělým audiovizuálním zážitkem.

Předprodej vstupenek v síti TICKETPRO

Připravila: Katka
Foto: Aries
7. 3. 2012

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků