Rodina

Pro zdravý spánek

Sbírání kytiček

V posteli trávíme více než třetinu svého života. Je pro nás místem odpočinku, klidu a relaxace. Při spánku regeneruje nejen naše tělo, ale i naše mysl. Proto bychom měli věnovat dostatek pozornosti výběru správné matrace. Dnes vám představíme matrace Magniflex.

Italská společnost Magniflex se při výrobě matrací inspiruje toskánským venkovem a používá čistě ekologické materiály, které chrání a respektují přírodu. Patentované pěny obsažené v každém výrobku dovolují přizpůsobit se přirozenému tvaru vašeho těla a zajistit tak vynikající ortopedickou i anatomickou podporu, která je pro vás tolik důležitá.

Latexové nebo pružinové matrace se během několika let proleží a ztratí svoje původní vlastnosti včetně hygienického prostředí. Na vhodné matraci se tedy rozhodně nevyplatí šetřit. S viskoelastickými a polyuretanovými pěnami budete mít stoprocentně jistotu, že si matrace zachová původní tvar, a přitom zůstane prodyšná, hygienická a odolná vůči roztočům.

Jak pořídit tu správnou?

  • Matraci kupujte ve specializovaných prodejnách, jako jsou studia zdravého spaní a showroomy, kde máte možnost si výrobky vyzkoušet
  • Konzultujte požadavky na matraci se svým lékařem nebo vyškoleným odborníkem.
  • Prostudujte si materiálové složení. Nejpohodlnější a nejhygieničtější jsou matrace z polyuretanových a viskoelastických pěn. Stejně jako materiály potahů. Na absolutní špičce jsou potahové látky z přírodních vláken.
  • Matraci si vždy vyzkoušejte s vhodným polštářem, aby i vaše krční páteř měla dostatečnou oporu.
  • Vybírejte pouze certifikované výrobky, které zaručí nepřítomnost škodlivých látek.
  • Matraci vybírejte pouze od renomovaných výrobců, kteří mají dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti výroby a vývoje matrací.

Vhodná matrace by tedy měla být z patentovaných materiálů s důrazem na kvalitu, design a ochranu životního prostředí. Takové výrobky nabízí i společnost Magniflex, která působí na poli zdravého spánku již padesát let.

Speciální akce 1+1 zdarma
 

 Magniflex Duo Freeze

Magniflex Duo Freeze

Společnost Magniflex pro vás teď připravila speciální akci, která potrvá až do konce roku 2010. Kupte si novou matraci Magniflex DuoFreeze a druhou dostanete jako dárek zcela ZDARMA. Matrace jsou k dostání v exkluzivním showroomu Magniflex (Šaldova 219/1, Praha 8, Karlín) nebo u obchodních partnerů. Kompletní seznam najdete na www.magniflex.cz.

Akce se vztahuje i na atypické rozměry matrací. Matrace DuoFreeze má sedmizónové jádro, které tvoří dvě vrstvy patentované pěny Eliocell, kdy jedna strana je tužší, více ortopedická a druhá měkčí, více anatomická. Jádro matrace se dá otáčet a vy si tak můžete vybrat požadovanou tuhost. Snímatelný a pratelný potah, do jehož horní strany je prošita paměťová pěna pro ještě větší pohodlí, obsahuje blahodárné esence levandule, které mají uklidňující účinky, působí proti nespavosti, stresu a bolestem hlavy. DuoFreeze se hodí jak na pevný, tak na polohovací rošt.
Dop. cena MOC: 11.990 Kč

Magniflex si nechal v roce 1986 patentovat revoluční vakuové balení, které garantuje snadný a hygienický transport každé matrace a zmenšení jejího objemu až o 90 procent. Máte tak jistotu, že obdržíte stoprocentně čistý hygienický výrobek, se kterým můžete snadno manipulovat. Bez problémů jej můžete naložit i do malého osobního auta a dopravit domů. Pak stačí jen zatáhnout za poutka, během několika minut se matrace rozbalí, získá svůj původní tvar a vy na ni můžete bezstarostně ulehnout.

Připravila: Katka
Foto: Magniflex
21. 10. 2010
 

 

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků