Bydlení

Samolepky změní Váš domov k nepoznání

Sbírání kytiček

Barva, ať už jakákoliv, se časem okouká. Pro stěny vašeho domova, kde trávíte důležitou část svého života, to platí dvojnásob.

Zbavte se stereotypu a zažeňte nudnou šeď originálními samolepkami na zeď od Fugu.

Je to tak snadné.

Samolepky už dávno nejsou podřadným druhem interiérového doplňku. Naopak, jsou moderními dekoracemi, které si zamilujete nejenom vy, ale i každá návštěva. Jakýkoliv motiv aplikujete na stěnu či jiný hladký povrh velmi snadno. Samolepka se sama nebude odlupovat, ačkoliv jde jinak velmi snadno bez poškození zdi odstranit. A pokud ji nevyměníte sami za jinou, vydrží na stěně mnoho let.


Samolepky pro vás i vaše děti

Dekorativní samolepky můžete umístit všude tam, kde váš byt působí prázdně nebo neosobně. Jemnými abstraktními liniemi ozdobíte nevyužitou stěnu nad televizí, podzimní větev vás zase může uspávat každý den u vaší postele.

Nic vám nebrání ve vylepení samolepek ani v čistě pracovních prostorách, jako je kuchyně nebo kancelář. Zpestřete si zdlouhavé vaření samolepkou Crazy kuchyň nebo vystupte ze stereotypu nudných pracoven a dejte si na stěnu rybičku v akvárku.

Za vyzdobení stěn samolepkami vás ale asi nejvíce pochválí děti. Ty nejmenší potěšíte jistě novinkou v obchodě Fugu.cz, kterou představuje sada samolepek s Krtečkem. Větší kluci pak ocení Fotbalistu, ke kterému patří i volitelné jméno, takže se mu nad postelí může prohánět velký fotbalový vzor. Děvčátka mohou mít radost třeba ze samolepky Jednorožce.


Přizpůsobte samolepky své fantazii

U všech samolepek z eshopu Fugu.cz lze zvolit vlastní velikost a barvu. Budou tak tvořit originál přesně padnoucí do vašeho interiéru. A pokud si nevyberete z připravených samolepek, nezoufejte. Designéři od Fugu nabízejí možnost vytvořit i samolepky s vaším vlastním motivem nebo nápadem na míru, který pro vás sami vymyslí.

Komerční prezentace
Foto: Fugu.cz
24. 10. 2012

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků