Soutěže

Soutěž o kávovar Cremesso Caffé Latte

Sbírání kytiček

Máte rádi Caffé Latte? Kávové potěšení s nadýchanou mléčnou pěnou si konečně můžete dopřát i doma.

Úspěšný koncept švýcarských kapslových kávovarů Cremesso uvádí na trh unikátní novinku – kávovary Caffé Latte, které připraví klasické Latte Macchiato, Cappuccino a mléčnou pěnu pouhým stisknutím jediného tlačítka.


Prémiový model Caffé Latte je vyroben s typickou švýcarskou precizností. Inovativní kapslový systém byl vyvíjen společně s důmyslně propracovaným přístrojem, takže tvoří kompletně funkční celek. Výsledkem je ta nejlepší káva s mlékem. Provoz kávovaru Caffé Latte je mimořádně energeticky úsporný, stejně jako všechny kávovary Cremesso je vybaven režimem Energy Save, který se automaticky spustí minutu po posledním použití. Spotřeba elektrického proudu se tím sníží na neuvěřitelných 0,3 wattů za hodinu, k zahřátí pak stačí pouhých 15 sekund.

Nádobku s mlékem lze snadno vyjmout a uskladnit v chladničce. Systém Easy-Clean kávovar perfektně vyčistí a připraví k dalšímu použití bez hygienických rizik. K dispozici je také program na automatické odvápnění přístroje. Všechny kávovary Cremesso připraví i lahodný čaj ze sušených bylinek. Vybrat si můžete ovocný, bylinkový a černý čaj.

Pokud už máte doma kávovar, který neumí napěnit mléko, pořiďte si napěňovač mléka  Cremesso.


Napěňovač mléka Cremesso

Napěňovač mléka Cremesso

Napěňovač mléka Cremesso

Napěňovač mléka cremesso za vás připraví studenou i horkou mléčnou pěnu i skvělé horké mléko. Díky dokovací stanici se s nádobou snadno manipuluje. Ideální pro přípravu Latte Macchiata, Cappuccina a dalších.


Výhradním distributorem značky Cremesso v České republice je společnost Potten & Pannen – Staněk. Kávovary a kapsle Cremesso zakoupíte ve všech prodejnách Potten & Pannen – Staněk, na e-shopu www.vasekuchyne.cz a u dalších autorizovaných prodejců.

Jeden z vás může vyhrát kávovar Cremesso Caffé Latte. Druhý pak získá Napěňovač mléka Cremesso.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vasekuchyne.cz

Soutěž probíhá od 3. do 31. října 2012.

Foto: Potten & Pannen
3. 10. 2012

Výherci:

1. místo bene1254
2. místo junilka

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků