Soutěže

Staňte se moderní čarodějkou

Sbírání kytiček

Čarodějka dneška umí objevit svoji krásu a sebevědomí.Vidí pod povrch a dál než ostatní. Ovládá umění věštby, léčení a lásky. Žije naplno. Je plná energie. Řídí svůj život. Chcete se stát moderní čarodějkou? Zúčastněte se naší soutěže.

Inspirací pro každou z nás může být postoj moderní čarodějky, která ovládá základní umění života. Představte si, že se na sebe ráno dokážete podívat do zrcadla a i nenalíčené se pochválíte za svou krásu, protože uvidíte, jaká ve skutečně jste. Na šéfa, který vás samoúčelně prohání, se budete dívat shovívavě jako na „malého kluka“, kterému do dospělosti ještě chybí dlouhá cesta. A když zatoužíte po lásce, budete přesně vědět, jaký by měl váš partner být a co musíte udělat proto, abyste své štěstí co nejdřív našla. Přesně takhle jedná čarodějka a takové dary v sobě máte i vy.

Není se čeho bát. Jde jen o to, si říci: „Ano, chci se naučit používat své schopnosti v plné míře.“ Rozhodnout se je první krok, při dalších krocích vám může být průvodcem naše DVD, díky kterému odhalíte poklady ukryté v každé z vás. DVD lexikon vás naučí odhalit v sobě schopnosti věštců, jasnovidců, léčitelů a vizionářů. V každé z nás totiž dřímá mocná čarodějka.

Soubor DVD Lexikon moderní psychotroniky

POKLADNICE SCHOPNOSTÍ A ENERGIE
UMĚNÍ RELAXACE, MEDITACE
Unikátní metoda vám ukáže, jak využít a zlepšit svoji intuici, získat energii a umět odpočívat. Základ Lexikonu je vstupní brána k našim schopnostem.

POHLED DO BUDOUCNOSTI
UMĚNÍ VĚŠTIT
Budete schopni odhalit vlivy, které vám brání ve splnění snů, přání a tužeb. Najděte způsoby, jak svých cílů dosáhnout s pomocí kyvadla, karet či koule nebo virgule.

DŮM VZTAHŮ
UMĚNÍ LÁSKY, VZTAHŮ A SEXU
Odhalíte síly, které vás ovládají ve vztazích.

LABORATOŘ ZDRAVÍ
UMĚNÍ LÉČIT
Pomocí této metody dokážete u sama sebe urychlit klasickou léčbu a zdravotním problémům předcházet. Naučíte se diagnostikovat sebe i druhé v nižším stavu vědomí.

GALERIE ILUZÍ
UMĚNÍ SEBEPOZNÁNÍ & VIRTUÁLNÍ DŮM
Poznejte své zapomenuté vzpomínky a bolavé zážitky. Naleznete tak úlevu a východisko ze současných problémů. Teprve beze strachu se můžete vydat vstříc svým přáním.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na  kodava.cz

Tři z vás máte možnost vyhrát soubor DVD Lexikon moderní psychotroniky.

Soutěž probíhá od 13. do 19. února 2012.

Foto: archiv firmy
13. 2. 2012

Výherci:
Milea
vrlice
Martasek2704
 

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků