Soutěže

Vyhrajte vstupenky na Popelku na ledě – Zlín

Sbírání kytiček

Pohádka O Popelce inspirovala řadu významných umělců k filmovému, divadelnímu, televiznímu, muzikálovému či baletnímu zpracování. Ještě nikdy však nebyla uvedena jako muzikál na ledě. Toto ojedinělé zpracování nejoblíbenější české pohádky přijíždí po světové premiéře i k vám!

Na cestě Popelky za štěstím vás provedou špičkoví krasobruslaři Jelena Jovanovič jako Popelka a Konstantin Gavrin v roli prince. Hlasy jim propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml, kteří společně s dalšími nahráli k muzikálu speciální CD. Nádherná hudba Petra Maláska s texty Václava Kopty strhne nejen dětské diváky.

V herecko-pěveckých rolích uvidíte v bohatých dobových kostýmech řadu předních českých umělců jako je například Jiří Korn, Pepa Vojtek, Dana Morávková, Leona Machálková, Magda Malá a mnoho dalších. Většina z nich sice v muzikálu nebruslí, ale například „suchozemské“ taneční kreace komořího v podání Martina Dejdara nebo Dalibora Gondíka jsou nezapomenutelným zážitkem. Na ledě se pak v různých dalších úlohách objeví 40ti členný sbor, v čele se sólisty předních evropských krasobruslařských show.

Dominantou představení je variabilní pohádková scéna doplněná fascinující světelnou kompozicí a technicky perfektní filmovou projekcí. Úžasné efekty umožní Popelce přímo na ledě změnit jako mávnutím kouzelného proutku šaty nebo se proletět v kočáře taženém labutěmi.

S koupí vstupenek neváhejte, protože Popelka se u nás zdrží jen do konce roku a pak pokračuje na turné do světa!

Více informací naleznete na www.popelkanalede.cz.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát dvě vstupenky na Popelku na ledě ve Zlíně. Představení proběhne 3. prosince od 18:00.

Soutěž probíhá od 15. do 21. listopadu 2011. Vstupenky si vyzvednete na své jméno na pokladně.

Foto: Radek Klimeš
15. 11. 2011

Výherci:
vícežena
alenka.ahoj
merry.2366
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků