Krása

Zahřejte se stylově: trendy svetry do vašeho šatníku

Sbírání kytiček

Teplota každým dnem klesá níže. Pořiďte si do svého šatníku stylový svetr. Stačí i jeden kousek a uvidíte, jak moc dokáže ten správně zvolený změnit váš šatník.

Cardigan, základ každého šatníku

Víte vlastně, co slovo cardigan znamená? Cardigan je původně pletená vesta, kterou proslavil James Brudenell, 7. hrabě z Cardiganu, generál britské armády v Krymské válce. A protože byl velmi úspěšný, začali jeho vlněnou vestu nosit i vojenští důstojníci a postupně se její obliba rozšířila do celého světa. Od poloviny 19. století se její podoba proměnila až na svetr, který může být i na zip či knoflíky.

Pokud chcete nadčasový cardigan, který vám vydrží několik sezón, pořiďte si černou klasiku. Hodí se jak ke kalhotám, tak i přes šaty.

Objevte v sobě zvířecí instinkty

Jste extravagantní a milujete výzvy? Nechcete splývat s davem a sledujete módní trendy? Tak právě pro vás je ideální svetr se zvířecími motivy.

Nezapomeňte, brzy budou Vánoce

Milovníci Vánoc si v zimních kolekcích mohou pořídit zajímavé kousky s vánoční tématikou. A nejedná se jen o svetry V nabídce bývá i spodní prádlo, šály, rukavice i pyžámka.

Připravila: Líba Drdáková

Zdroj informací: Zoot.cz
Zdroj fotografií: Pexels
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků