Rodina

Zařiďte si terasu

Sbírání kytiček

Poradíme vám, co by nemělo na terase chybět, abyste si chvíle volna dokonale vychutnali.

Pohodlné a elegantní posezení

Malé prostory si žádají chytrá řešení, třeba v podobě takzvaného Bar setu od OBI. Obsahuje stůl o rozměrech 141 x 79 x 96 cm, 6 židlí a polstrování. Nábytek je vyrobený ze syntetického ratanu, takže se jednoduše udržuje a co je hlavní – dá se sestavit buď jako posezení až pro 6 osob, anebo z jednotlivých dílů sestavíte pohovku. Jak se vám tahle vychytávka za 14 990 Kč líbí? Nám moc!

Bez květin by to nešlo

Tchibo truhlíky

Tchibo truhlíky

Také terasu dokážou osvěžit půvabné květy, stačí si koupit pár truhlíků. Značka Tchibo nabízí snadné připevnění na zábradlí, truhlíky jsou z pozinkovaného kovu s povrchovou úpravou práškovou barvou odolnou proti UV záření a povětrnostním vlivům. Jsou vybavené otvory pro odtékání vody, odnímatelnými držáky, jeden truhlík má délku 43 cm, výšku 12 cm a unese až 20 kg. Za set dvou truhlíků dáte 399 Kč. A pokud máte jen malý balkonek, pořiďte si závěsné kbelíky Tchibo (2 kusy za 249 Kč).

 

A co k snědku?

Elektrický gril Weber

Elektrický gril Weber

 Počasí nahrává grilování, tak toho využijte. Novinkou na trhu je praktický elektrický gril Q 140 v úžasné růžové barvě za 6490 Kč (Weber). Na terasu nebo balkon je jako stvořený právě proto, že v těchto místech se nedá grilovat na dřevě nebo plynu. Počítejte s pětiletou zárukou, grilovací plochou o rozměrech 40 x 32 cm, výkonem 2200 W a nerezovým roštem, který se snadno udržuje v čistotě.

 

Stolujeme s grácií

Set Froggy

Set Froggy

Porcelánový talíř a hrneček s podšálkem s motivem květin Grace bezpochyby okouzlí každou návštěvu (za 727 Kč). Anebo si ho pořiďte jen tak, pro sebe.

Ovšem pokud byste chtěli posedět venku u stolu se zaručeně dobrou náladou, pak se trochu odvažte a zvolte motiv rozverných žabiček. Set tři žabek Froggy v různých designech stojí 164 Kč, stylové papírové ubrousky 68 Kč a vychytaný dřevěný tác 706 Kč. V čem je tak jedinečný? Má akrylátovou „desku“, pod kterou můžete měnit ubrousky podle libosti a tak mít třeba každý den jiný podnos. Všechny výrobky jsou značky IHR a prodává je internetový obchod www.apropos-shop.cz.

 

Decentní osvětlení

Lucerna

Lucerna

Až se setmí, posviťte si na sebe a okolí stylovou lucernou, vždyť plamen světla je tak uklidňující… Na výběr máte z řady možností, třeba lucerny ve vintage stylu koupíte na webu: almara-shop.cz. Nechybí ani nové, neokoukané tvary (například válec) a barvy jako růžová a tmavá rudá, které jsou oproti klasickým šedavým barvám zinku velmi romantické. Růžová lucerna za 319 Kč a tmavá červená za 349 Kč jsou k dostání na webu dané značky.

Něco navíc: Pinterestujte!
Mnoho inspirativních fotek, jak (nejen) lucerny používat, najdete na Pinterestu – aktuálně velmi populární nové sociální aplikaci, která dobývá i Českou republiku! Zkuste tedy
například http://pinterest.com/AlmaraShop/party-and-picnic-decorations-and-ideas-party-a-pik/.
A oč vlastně běží? Pinterest představuje další sociální síť. Samozřejmě, těch už určitě znáte více, ale Pinterest je fajn v tom, že sem můžete „přišpendlit“ (anglické slovo pin znamená špendlík) vše, co vás zajímá – fotku svého výrobku, odkaz na nějaký produkt, zajímavý tip a podobně. Vpodstatě kdokoliv, kdo aspoň trochu vládne angličtinou a internetovými znalostmi, sem může přidat cokoliv a tak se pochlubit velmi širokému okruhu uživatelů. Nechcete to také zkusit?

Text: Marcela
Foto: archiv firem

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků