Rodina

Sexuální fantazie: často zůstávají jen sněním

Sbírání kytiček

Milujete se se svým partnerem, ležíte u toho na zádech a zíráte do stropu. Přitom sníte o divokém sexu v latexovém oblečku a s rákoskou v ruce?

Sexuální fantazie a erotické sny má každý člověk. Ženy i muži. Ale právě ženy si je často nechávají pro sebe a snaží se je potlačit. Některé se svých fantazií dokonce bojí a nerozumí jim. Proč se ale ochuzovat o vzrušující zážitky a nemít bohatší sexuální život?

Oddávat se erotickým představám, byť sebevíc šokujícím, je naprosto normální. Sexuální fantazie jsou rozmanité a mohou se různě měnit. To, o čem ženy sní, může být ovlivněno i tím, co vidí v televizi.

Ženy jsou stále ještě stydlivější a jejich nejtajnější fantazie často zůstávají pouhým sněním. Muži to mají jinak. Jsou ve své sexualitě přirozenější a otevřenější.

Pokud chcete něco nového vyzkoušet, promluvte si s partnerem, zda váš zájem sdílí. Nedělejte to uprostřed sexu. Zeptejte se ho třeba na procházce nebo při sledování televize. Pustíte-li se s partnerem do nových praktik, stanovte si hranice. Pokud jste se svým partnerem, se kterým se cítíte v bezpečí, a který podporuje naplnění vašich sexuálních představ, je mnohem snazší si je užít.

Připravila: Věra Hájková

Zdroj informací: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/g3025/sexual-fantasies/
Zdroj fotografií: Pexels
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků