Krůtí maso možná není natolik rozšířené jako kuřecí, nicméně i ono by mělo mít v kuchyni své místo.
Dnes přinášíme jednoduchý recept, třeba na nedělní oběd.
Krůtí nudličky na kari
POTŘEBUJEME:
1 balení Francouzská Dione 350 g
200 g krůtích prsou
2 lžíce rostlinného oleje
200 ml smetany
kari koření
rýži
sůl
POSTUP:
Nakrájejte krůtí maso na nudličky, osolte a okořeňte podle chuti. Maso zprudka opečte, vsypte zmrazenou směs Francouzská Dione 350 g, krátce orestujte a ochuťte kari kořením. Přidejte smetanu a za stálého míchání krátce povařte. Podávejte s rýží. Podle aktuální chuti a nálady můžete pro zpestření přidat také plátky mandlí, koriandr či thajskou bazalku.
Dobrou chuť!
Zdroj: Agrimex