Kultura

Malý poseroutka je zpět. A v té nejlepší formě!

Sbírání kytiček

Dnešní děti vyrůstají spíše u počítačových monitorů nežli s knihou v ruce. Tedy alespoň ty děti, kterým se do rukou nedostal Deník malého poseroutky. A s čím malý poseroutka přichází tentokrát?

Dobrodružství malého poseroutky

Malý poseroutka neboli Greg Heffley dostane od maminky deník, ze kterého z počátku nemá vůbec radost. Nakonec si do něj přeci jen začne zapisovat. A první Deník malého poseroutky byl na světě.

Kniha sklidila obrovský úspěch po celém světě. A to také díky skvělému humoru. Začaly tedy vznikat další díly, které sklízely nemenší úspěch, a nyní je z nich pěkná sbírka. Na albatrosmedia.cz pořídíte již devátý díl!

Tip: Knihy jsou doplněny o rukou psané poznámky a jednoduché kresbičky každodenních dobrodružství malého Grega, které vytvářejí osobitost a ráz celé série. Na oficiálním youtube kanále malého poseroutky mimo jiné najdete také návod, jak postavy z knih nakreslit. Zkuste si s námi nakreslit třeba Grega Heffleyho:

Deváté dobrodružství Grega Heffleyho

Deník malého poseroutky 9 Výlet za všechny peníze

Deník malého poseroutky 9 – Výlet za všechny peníze představuje rodinku Heffleyových v nové situaci – na rodinném výletě. To by ale nebyli Heffleyovi, aby vše proběhlo v pořádku a bez strastí. Cesta začala slibně, ale po několika špatných odbočkách, záchodech na benzínce, vyšinutých raccích a praseti na útěku bylo jasné, že z toho jen tak nějaký výlet nebude. Ale jestli Heffleyovi něco umí, pak je to proměnit i tu nejhorší katastrofu v nezapomenutelné dobrodružství.

Pokud nemůžete své děti dostat od tabletů, telefonů a počítačů, zkuste jim dát do ruky Deník malého poseroutky. S Gregem se rozhodně nebudou nudit. A až ji budete zakládat do knihovničky a začtete se, zaručeně se pobavíte také!

 

Komerční prezentace
Foto: Albatros media
8. 6. 2015

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků