Kultura

Nový sitkom Marta a Věra aneb Každá sleva něco stojí

Sbírání kytiček

Oblíbili jste si televizní sitkom Čtvrtá hvězda? Pak vás nejspíš nepotěší, že včera se odvysílal poslední díl. Ale nezoufejte – přesně za týden, v pondělí 31. 3., vám Česká televize nabídne další novinku – sitkom Marta a Věra.

V úvodním dílu se seznámíte se zaměstnanci slevového portálu leeevne.cz. Marta (v podání Barbory Polákové) je ambiciózní, ale i romantická, plná iluzí. Její práce ji baví a myslí si, že díky ní dokáže lidem zpříjemnit život. Kdežto zkušená Věra (Sabina Remundová) představuje pravý opak, už otlučená životem dávno nesní; iluze jsou pro ni cizím slovem. A těmto dámám velí majitel firmy Brouček v podání Pavla Lišky, který nejen šéfuje, ale také pěkně komplikuje pracovní život a jak to tak někdy šéfové dělají, rovněž šmíruje.

Sitkom Marta a Věra

 

Marta

Marta se nechce přátelit s novou, pro ni protivnou kolegyní, a tak své pocity svěřuje facebooku. Tady byl klid, říká si, ale teď sem přišla ta nežádoucí osoba, co s tím? Věra však kvituje – facebook, to není skutečný život, ale náhražka. Ovšem chcete-li si spravit chuť, nabídnu vám kremrolku. Kromě sladkostí je její velkou zbraní improvizace. Té je určitě zapotřebí, zejména když mnohé slevy, jež jejich portál nabízí, mají nějaký háček. No řekněte sami, koupili byste si projížďku v kočáře, který nemá kdo táhnout?

Sitkom Marta a Věra

 

Jak to dopadne?

Můžou-li se tak rozdílné povahy vůbec shodnout, prozradí další díly. A do jaké míry si nechají profesní i soukromý život otrávit svým protivným šéfem? Nebo se snad pan Brouček změní? Dívejte se už příští pondělí 31. 3. na ČT!

Připravila: Marcela
Foto: archiv ČT
25. 3. 2014

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků