Tipy

IRBIS sukralóza

Sbírání kytiček

IRBIS sukralóza jsou moderní nízkokalorická sladidla, vyrobená z cukru. Avšak na rozdíl od cukru mají velmi nízkou kalorickou hodnotu a nezpůsobují zubní kaz. Chutnají stejně za studena i za tepla, proto se hodí na pečení, zavařování, přípravu marmelád a sladkých laskomin.

 

IRBIS sukralóza jsou moderní nízkokalorická sladidla, vyrobená z cukru. Avšak na rozdíl od cukru mají velmi nízkou kalorickou hodnotu a nezpůsobují zubní kaz. Chutnají stejně za studena i za tepla, proto se hodí na pečení, zavařování, přípravu marmelád a sladkých laskomin.

Příjemně osladí třeba odpolední kávu nebo čaj a současně osvobodí od neustálého napětí a počítání kalorií. Sladidla IRBIS sukralóza nemají žádný vliv na metabolismus cukrů v těle a proto jsou vhodné pro diabetiky a současně ideálním sladidlem při redukčních dietách. IRBIS sukralóza je moderní náhražkou rafinovaného cukru pro všechny, kteří si chtějí udržet dobrou kondici i krásný úsměv.


Víte, jak poznat vhodné sladidlo?

Vhodnost i bezpečnost sladila určuje hodnota ADI, která stanovuje maximální dávku sladidla, kterou může člověk konzumovat každodenně bez jakéhokoli zdravotního rizika. ADI hodnoty se vyjadřují v miligramech na kg tělesné váhy za den. Čím vyšší hodnota, tím vhodnější sladidlo! Sukralóza má vyšší hodnotu než např. Stévie nebo Sacharin: sukralóza 15 mg na kilogram váhy těla, sacharin 5g a stévie 4g.
 

Připravila: Katka
Foto: Vitar

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků