Sport

Cvičení, nebo meditativní terapie?

Sbírání kytiček

Zajímají vás nové druhy cvičení, které podporují samoléčebné schopnosti organizmu, odstraňují únavu a řeší řadu zdravotních problémů?

Pak vyzkoušejte meditativní terapii Hogudo využívající zkušeností mnichů z předhůří Himálaje, kteří ji praktikují už 5000 let. Tímto speciálním a přitom jednoduchým cvičením dokázali sami vyléčit řadu obtíží. Hogudo je vlastně svérázná masáž vnitřních orgánů spojená s meditací, jehož významnou složkou jsou stahy svalových partií tak, aby docházelo k jakési „masáži“ určitých vnitřních orgánů. Díky této masáži dojde k prokrvení orgánů, a tím se jemně, velmi nenásilně nastolí jejich správná funkce. Souběžně s tím – protože v těle je spojeno všechno se vším – dojde i k postupnému zvýšení obranyschopnosti celého těla.
 

Co hogudo řeší?

Hogudo kombinuje uvolňující cviky, které odstraňují únavu, s dalšími cviky, které trvale vyléčí leckteré nemoci a působí preventivně. Má značné detoxikační účinky, působí jako prevence infarktu myokardu, likviduje zánětlivé reakce v organizmu, zlepšuje hybnost kloubů, pomáhá vyléčit choroby jater, žlučníku, štítné žlázy, zlepšuje funkci střev, zrychluje metabolizmus, zlepšuje funkčnost pohlavních orgánů, působí jako prevence zánětů dýchacích cest. Pomáhá však také při bolestech hlavy a zad, zbaví vás nadváhy, odbourává nervozitu a stres, pomáhá při nespavosti a výrazně zlepšuje soustředění. Cvičení je ideální jako prevence stresu, psychického napětí a neuróz a určitě je také skvělou relaxací.
 
Více informací o cvičení a o kurzech najdete na www.hogudo.cz.
 
Autor: Šárka
Foto: archiv Hogudo
31. 8. 2015
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků