Barefoot

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
      Simona Hloušková
      Účastník

Holky, nevíte prosím, kde mají teď slevy na opravdu kvalitní zimní, ale i jarní botky pro děti? Budu ráda za doporučení!

Ditka Kratochvilka
      Účastník

BF Saltic jsou skvělé boty, nejkvalitnější co jsem kdy měla, už jiné ani nechci 🙂 jsou úžasně pohodlné a vypadají super 🙂 přijde mi i super, že nabízejí výměnu podešve až se jednou prošlape.

Čauko 🙂 určitě bych ti doporučila boty od Barefoot Saltic, mám od nich model Outdoor Winter a nemůžu si je vynachválit. 😊 Jsou pohodlné, teplé a díky prostorné špičce mají prsty dostatek místa, což je na zimu ideální. Navíc mají protiskluzovou podrážku, takže se v nich dobře chodí i na sněhu nebo ledu. Rozhodně stojí za vyzkoušení, já jsem s nimi maximálně spokojená

Vivinka lu
      Účastník

Já hledala pro dceru kvalitní barefooty na zimu, které budou mít podrážku se vzorem, aby nepodkluzovaly a vybrala jsem nakonec tyhle https://www.rajdetskychboticek.cz/zbozi/divci-zimni-barefoot-boty-506600403-170/ a veliká spokojenost. Jsou to kvalitní boty a krásně sedí.

Lisa Lisa
      Účastník

a

Lisa Lisa
      Účastník

Objednala jsem si letos na zimu tyhle barefooty https://barefootsaltic.cz/produkt/vintero-galaxy/ a jsem s nima moc spokojená. Není mi v nich zima, nezatíká do nich, jsou z prémiové kůže a jsou taky moc pohodlné. Každý mi je navíc chválí 🙂

Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj, já mohu doporučit e-shop rajdetskychboticek.cz. Máte tam obrovský výběr barefoot botiček, ať už zimních nebo celoročních, nějaký barevných nebo nějakých neutrálních. Vše vypadá tak jak na e-shopu, mám s nimi zkušenost již 2-3 roky, kdy tu pravidelně objednávám, oceňuji že mají výběr i pro nás dámy. 🙂

Ester Malá
        Účastník

Souhlasím, já byla dost skeptická objednávat boty pro děti přes e-shop ale ušetřilo mi to spoustu času a nervů. 😀 A vše vypadá vždy stejně jak na fotce, jednou se nám stalo že nám botky neseděly a reklamace proběhla úplně bez problémů. 🙂

Anička Vi
      Účastník

Já se s dovolením připojím, sháním kvalitní barefoot pro dceru na zimu a za každou radu budu taky moc ráda. Díky!

Helenka M
      Účastník

Ahoj všem 🙂 kdo nosíte barefoot obuv, můžete mi prosím doporučit kvalitní barefooty na zimu? Za všechny tipy předem mockrát děkuji 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL