Gastro

Dýňové lívanečky

Originální recept na sezónní dýňové lívanečky. Nechte se inspirovat.

Suroviny: 

• 1x menší dýně hokkaido cca 0,5 kg 

• 3–4 vejce 

• mletá skořice 

• med nebo datlový sirup dle chuti 

• na ozdobu bílý jogurt do 3 % tuku 

• kakao APINAT 

• ovoce na ozdobení

Postup: 

Dýni vydlabejte a nakrájejte na kostičky (nemusíte loupat), které povařte ve vodě doměkka. Sceďte vodu a rozmixujte do hladka. Přidejte vajíčka, ochuťte skořicí a doslaďte medem nebo datlovým sirupem. Důkladně promíchejte, aby vzniklo husté těsto. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpusťte trochu kokosového oleje, na kterém budete smažit malé lívanečky. 

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz


Diskuze: příspěvků