Gastro

Rýžová kaše s broskvemi malinami, mátou a mákem

Sbírání kytiček

Snídaně je základ! Vyzkoušejte tuhle ovocnou snídani, která vás zasytí a příjemně naladí do nového dne.

Variant tohoto pokrmu je řada. Využít můžete jakékoliv ovoce, vločky, semínka, ořechy a cokoliv vám chutná. 

Recept: 1 osoba 15 minut 

6 velkých lžic rýžových vloček 

špetka soli 

200 ml mléka či rostlinného nápoje 

2 lžíce agávového sirupu 

1/2 broskve hrst malin 

1 lžička máku máta na ozdobení 

V našem receptu stačí rýžové vločky vsypat do hrnce, přidat mléko, špetku soli a vařit 10 minut. Hotovou kaši servírujte do misky či hlubšího talíře, přidejte pokrájené broskve a celé maliny. Oslaďte agávovým sirupem, posypejte mákem a dozdobte mátou.

Připravila: Katka
Foto: nas.modrymak.cz

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků