Akce

Hledáte tip na víkend? Zajeďte na čtyřkolky do Cítova!

Sbírání kytiček

Zábava pro celou rodinu, skvělá muzika a jedinečné závody! To je další ze závodů seriálu čtyřkolkových offroadových závodů HandyCup, který se uskuteční 21. července 2012 v Cítově u Mělníka!

Návštěvy hradů a zámků už vás nebaví  a přemýšlíte, co byste o víkendu podnikli? Zkuste se zajet podívat na závody čtyřkolek. Nebo si rovnou přijeďte zazávodit! Pokud máte možnost půjčit si čtyřkolku nebo ji přímo vlastníte, není co řešit!

HandyCup nejsou jen závody, ale zábava pro celou rodinu!
Do Cítova mohou závodníci přijet už v pátek 20. července a využít možnosti tréninkových jízd a užít si předzávodní večírek. Organizátoři připravili koncerty zajímavých kapel, které budou „dolaďovat“ atmosféru celého HandyCupu. Fandové punk-rocku si přijdou na své při vystoupení čelákovické kapely TmZtM, příznivci „kachen“ a dobré muziky si určitě užijí koncert 2CV Band. Pomyslnou třešničkou na hudebním dortu HandyCupu v Cítově bude vystoupení ZZ Top revival Prague.cz, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, pokud máte rádi našlápnutou muziku a dobrou zábavu v jednom!
Samozřejmě nezapomínáme ani na děti! Pro ty bude připraven nafukovací hrad a nafukovací fotbal. Pro hráčské nadšence Sony PlayStation Portable velký závod pro mladé piloty rallye, a to se závodní sedačkou, volantem a samozřejmě velkou plazmou! Nebude chybět ani ukázka závodního speciálu rallye.

HandyCup nejsou jen závody, ale zábava pro celou rodinu. Přijeďte si ji užít 20. a 21. července do obce Cítov u Mělníka.


Více na www.handycup.cz, www.mkvcr.cz a na Facebooku.

Připravila: Zuzana

Foto: archiv

17. 7. 2012

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků