Kultura

Knižní tipy: Hledáte knížku do nepohody?

Sbírání kytiček

Také si rádi odpočinete u dobré knihy? Podzimní večery trávíte raději s knihou v ruce než na večírku? Nějakou tu knížku máte neustále při ruce a čtete, kde se dá? Milujete příběhy ze života? Pak by vám neměla uniknout poslední knížka Ivanky Deváté s titulem Radši nekoukat!

Příběhy, které zasáhnou každého

Život je hořkosladký, plný nečekaných překvapení a málokdo tuto životní ironii dokáže popsat s humorem a nadhledem tak jako právě Ivanka Devátá. Ve svých povídkách a fejetonech čerpá nejen z vlastních životních zkušeností, ale také z dlouholeté divadelní praxe. Její povídky i fejetony sklízí úspěch v rozhlase i v tisku a možná si získají i vaši přízeň.

Ivanka Devátá: Herečka nebo spisovatelka?

Ivanka Devátá Radši nekoukat

Ivanka Devátá se do povědomí dostala především jako herečka. Po skončení divadelní kariéry ale úspěšně nastartovala kariéru literární a dnes již patří k nejprodávanějším českým autorkám. Její zatím poslední kniha s titulem Radši nekoukat sklízí obrovský úspěch u čtenářů i kritiky.

Pod tímto titulem se nachází přes šedesát fejetonů o lásce, vztazích, nemocech i běžném životě, který komentuje s humorem a nadhledem sobě vlastním. Dokonce nechává promlouvat i předměty z každodenního života, a pokud jste zvědavá, co se honí hlavou rohožce, klobouku, váze nebo kapesníku, Radši nekoukat si vás rozhodně získá.

 

Tip: Oblíbené knížky Ivanky Deváté pořídíte za super ceny na albatrosmedia.cz. Najdete zde nejen známé tituly českých i zahraničních autorů, ale čeká na vás obrovský výběr knih všech žánrů. Od horroru po romanci. Určitě zde najdete knihu, kterou si zamilujete.

 

 

Komerční prezentace
Foto: iStock, Albatros Media
27. 8. 2014

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků