Hobby

Vztahy v dubnu podle Feng shui: Rozvíjejte svůj společný život

Sbírání kytiček

Vztahy jsou velmi důležitou součástí našeho života. To, co máme jako první udělat pro svoji úspěšnou životní cestu, je najít si vhodného partnera. Důležitost vztahů je opravdu na předním místě.

Znáte to jistě všichni, jak silně kvalita našich vztahů ovlivňuje naše životy. Kvalitní a funkční vztah vše ulehčuje, na vše jste dva, navzájem si pomáháte, jdete po společné životní cestě a za společným cílem a vše je lehké, krásné a naplňující.

Běda ale, jestli vztahy nefungují. Tíha vztahů se téměř okamžitě promítne do ostatních oblastí života. Jako první zasáhne cestu života, kariéru, podnikání apod. Ztrácíte svého cenného „parťáka“ pro život.

Aby vztahy dobře fungovaly, musí se rozvíjet stejně tak, jako vše v přírodě. To, co se nerozvíjí, umírá. Nejlepší energie pro rozvoj vztahů vládnou právě v dubnu. Sílu a moc energie vztahu tak posílí právě vládnoucí drak. Ten má rád nadhled, velkorysost, odlehčení, velikost a pestrost. Snažte se tak tyto vlastnosti draka využít pro rozvoj svých vztahů.

V dubnu byste ve svých vztazích měli být více velkorysí. Klidně přehlédněte různé „nedostatky“ svých partnerů. Drakovi nejde o detail, ale o celek. Neberte nic příliš vážně a snažte se vše řešit uvolněně a s nadhledem. Odpoutejte se od šedi všedních dnů a snažte se v dubnu prožívat něco zajímavého, velkého, pozoruhodného.

Uvědomte si, co vše můžete s partnerem zažít, vyzkoušet a jak velký život pro vás skutečně je. Netroškařte. Naplánujte si na duben nějakou velkou akci, zajímavý zážitek, zábavu, která vás oba potěší.

Povzneste se nad malicherné problémy. Řešte jen velké věci a řešte je spolu. Uvědomte si sílu, kterou společně máte. Uvědomte si, že spolu jste větší a silnější, než sami. Ne nadarmo se říká: ve dvou se to lépe táhne.

Autor: Jiří Čerňák

Zdroj informací: cernakinteriordesign.webs.com
Zdroj fotografií: Pixabay
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků