
Stejně jako v předchozích letech, také pro jarní měsíce roku 2011 má pekařství PAUL pro své zákazníky připravené zbrusu nové výrobky, které zaručeně pomohou v boji proti jarní únavě.
Zásadám vyvážené stravy odpovídá novinka z řady PAUL nutrition vycházející vstříc zákazníkům, kteří od jídla očekávají nejen chuťový zážitek, ale také přínos pro své zdraví. Brusinková tyčka obsahuje brusinky a acerolu (tropická třešeň). Plod aceroly obsahuje 20 – 30 x více vitamínu C než pomeranč a brusinky dodávají tomuto pečivu pikantní nakyslou příchuť. Tyčka s brusinkami doplňuje ucelenou řadu, v níž zákazníci naleznou také variantu s olivami a celozrnnou s ovocem nebo čokoládou. Tyčky jsou ideálním snackem, který uspokojí chuť na „něco dobrého“, ale zároveň příliš nezatíží žaludek, svědomí ani peněženku.
Připravila: Katka
Foto: pekařství PAUL
28. 1. 2011