
Italská kuchyně se neobejde bez kvalitního olivového oleje a kvalitních rajčat. Samozřejmě jim musí sekundovat chutné semolinové těstoviny uvařené al dente. Všechny nezbytné potraviny, které potřebujete na přípravu italských pokrmů, nabízí řada Parioli, která je k dostání v Tescu. O její kvalitě svědčí to, že všechny výrobky do ní zařazené pochází z italských kvalitních a čerstvých surovin zpracovaných nejmodernějšími technologiemi.
Parioli olivový olej extra virgin filtrovaný
Kvalitní extra panenský, filtrovaný olivový olej je základem italské kuchyně, bez kterého se opravdu neobejdete. Použijte ho do omáček i salátů. Olej navíc vydrží dlouho čestvý a chutný díky keramickému špuntu, který dokonale těsní. (129,90 Kč)
Parioli rajčata loupaná celá/krájená
Italská kuchyně je bohatá na rajčatové omáčky. Dobrou rajčatovou omáčku samozřejmě nepřipravíte bez kvalitních rajčat. Řada Parioli nabízí chutná loupaná rajčata ideální do omáček ve dvou variantách – celá nebo krájená, v obou případech balená v plechovkách s pohodlným otvíráním. Rajčata jsou k dostání i ve výhodném balení po čtyřech plechovkách. (19,90 Kč)
Parioli hotové omáčky – Basilico, Arrabiata
Pokud potřebujete rychle a přitom chutně uvařit, zvolte hotové omáčky. Vybírat můžete ze dvou variant – jemné Basilico nebo pikantní Arrabiata. (49,90 Kč)
Parioli těstoviny
Těstoviny z řady Parioli jsou vyrobené z kvalitní semolinové mouky. Vybrat si můžete z celkem šesti druhů v nabídce: farfalle – motýlci, populární roury penne rigate, netradiční conchiglia ve tvaru mušlí, vrtulky fusilli, široké nudle linguini a samozřejmě klasické špagety. Těstoviny z řady Parioli jsou navíc balené v obalech, které po rozbalení pohodlně zalepíte a nemusíte tedy spotřebovat celé balení. (29,90 Kč)
Připravila: Katka
Foto: Tesco
5. 1. 2011