
My jsme ji také ochutnali na vaření se čtenářkami ženy-in. Ty uvařily více dobrot, které vám postupně představíme.
- 130 g Flora s máslem
- 130 g čerstvého kozího sýru
- 10 ks sušených rajčat
- 2 snítky rozmarýnu
- čerstvě mletý pepř (dle chuti)
- sůl (dle chuti)
- polosušená rajčata na ozdobu
Sušená rajčata zalijeme horkou vodou a necháme asi 5 minut odpočinout. Potom vodu scedíme, rajčata osušíme a nakrájíme najemno. Flora s máslem vyšleháme společně s kozím sýrem a přidáme najemno nakrájená rajčata a nasekaný rozmarýn. Dochutíme jemně solí a čerstvě mletým pepřem. Pomazánka si bude nejlépe rozumět s ryze italským pečivem, vyzkoušejte třeba ciabattu nebo focacciu. Skvěle dochutí také grilovanou cuketu nebo jakoukoliv jinou grilovanou či pečenou zeleninu.
Foto: Flora
5. 8. 2016