Gastro

Tatarák z ředkviček a cukety

Sbírání kytiček

Ani vás už nebaví neustálé vymýšlení receptů? Rádi byste uvařili něco nového, chutného, barevného a zároveň plného vitamínů? Vyzkoušejte tatarák z ředkviček a cukety.

Suroviny:

200 g ředkviček
100 g cukety
1 citron
kapary
olivový olej
bylinky na ozdobení
sůl a pepř

Postup

Nejprve oloupeme cuketu a rozkrájíme ji na malé kostičky, které podusíme do měkka a necháme vychladnout. Pozor jen, aby si udržely tvar a zcela se nerozpadly. Čerstvé ředkvičky nakrájíme také na malé kostičky a smícháme s cuketou.

Směs dochutíme šťávou z citrónu, solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a přidáme nasekané kapary a bylinky (může být pažitka, petržel i bazalka). Vychladíme v lednici a následně podáváme s opečenými topinkami.

Připravila: Katka Soušková

Zdroj informací: Naše bio
Zdroj fotografií: Naše bio
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků