
Procestovat křížem krážem celou republiku, aniž vytáhnete paty z domu, můžete prostřednictvím nové originální kuchařky.
Co v ní najdete? Více než sto třicet tradičních receptů na polévky, hlavní jídla, sladkosti i nápoje v alko a nealkoholické verzi.
Každý region má své, moderním jazykem řečeno TOP recepty. Stačí si třeba porovnat sladké dobroty: zatímco v Podkrkonoší se chlubí miletínskými modlitbičkami či hořickými trubičkami, na Chodsku se neobejdou bez ornamentálních máslových koláčků a na Valašsku bez frgálů.
Regionální kuchařka nabízí 13 kapitol (Brno, Haná, Horácko, Chodsko, jižní Čechy, Krkonoše, Polabí, Praha, Slezsko, Slovácko, Sudety, Šumava, Valašsko), která tu představí to nejlepší, co vám můžou na talíři nabídnout.
A co za to?
Regionální kuchařku vydalo nakladatelství Smart Press, má 352 stran a prodává se za doporučenou cenu 499 Kč.
Připravila: Marcela
Foto: Smart Press
22. 10. 2013