Kosmetika

Nadělte pod stromeček krásné kosmetické balíčky

Sbírání kytiček

Vánoční kosmetické balíčky jsou oblíbeným řešením většiny z nás. Jako každý rok vám bohatý výběr vánočních balíčků přináší i Schwarzkopf & Henkel. Díky nim bude letos předvánoční nakupování mnohem jednodušší.

Ať už se jedná o vašeho tatínka, babičku nebo vybíravou kamarádku, jistě najdete něco, co o letošních svátcích splní sen každého z nich – navíc za cenu, která vyhoví každé peněžence.


Dárkové vánoční balíčky od Schwarzkopf & Henkel jsou sestaveny tak, aby potěšily každého z vašich blízkých, a přitom vás finančně nezruinovaly. V široké nabídce naleznete vše od klasické elegance pro kultivované dámy až po ležérní styly, které se budou vyjímat pod vánočním stromkem každého muže.

Vánoční balíčky pro muže

FA Sport

FA Sport

Pro muže, kteří chtějí zůstat v pohodě, nabídnou dárkové balíčky výběr sprchových gelů a deodorantů Fa Men, či kolekci obsahující sprchový gel, deodorant a vodu po holení, jež každému muži zaručí příjemný start do nového dne. Z jakých balíčků můžete vybírat?

 

Sport – pro muže, kteří jsou stále v pohybu.

Black Sun – pro kultivované muže, kteří si rádi trochu okoření život.

Sport Double Power Power Boost– pro aktivní muže.

Xtreme Polar – obsahuje sprchový gel a deodorant Fa Xtreme Polar s dlouhotrvajícím chladivým efektem, který mužům zajistí příjemný chladivý pocit na pokožce i po té největší námaze.

Xtreme Sports – pro muže, kteří si maximálně užívají života, ať na fotbalovém hřišti, nebo na zasněžených svazích.

Xtreme Cool – pro muže, kteří chtějí být v pohodě bez ohledu na rozmary počasí.

Vánoční balíčky pro ženy

Gliss Kur Ultimate Repair

Gliss Kur Ultimate Repair

Značky Gliss Kur přináší nabídku lákavých výrobků vlasové kosmetiky pro ženy, které rády pečují o své vlasy, v prémiové i cenově výhodné kazetě a v jedné vánoční tašce:

 

Gliss Kur Color Protect (cenově výhodná kategorie) – obsahuje šampón pro mimořádnou ochranu barvy a express regenerační balzám, Gliss Kur Color Protect, jež skvěle pečují o barvené vlasy.

Gliss Kur Ultimate Volume (prémiová kategorie) – obsahuje šampón, balzám a expres regenerační pěnu Gliss Kur Ultimate Volume, jež dodají vašim jemným vlasům ve sváteční čas péči bez zatížení a maximální objem.

Gliss Kur Ultimate Repair (vánoční taška) – obsahuje šampón, balzám a expres regenerační pěnu Gliss Kur Ultimate Repair, jež poskytnou poškozeným vlasům tu nejlepší intenzivní péči.

Pro děti

Mořské víly

Mořské víly

V neposlední řadě vánoční nabídka obsahuje dvě atraktivní kazety pro vaše malé mořské víly a piráty obsahující dětskou zubní pastu, šampón pro snadné rozčesávání a jemný sprchový gel!

Holčičkám můžete pořídit jahodové zubní pasty značky Vademecum, šampón Schauma pro dívky pro snadné rozčesávání a jemný sprchový gel Fa Kids.

Pro chlapce je zde sada se zubní pastou pro odvážné piráty Vademecum, šampónem Schauma pro malé rošťáky a sprchovým gelem Fa Kids, kterému se neubrání žádná špína.

Více informací najdete na www.schwarzkopf.cz

Komerční prezentace
Foto: Henkel
10. 12. 2012

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků