Chcete si před Vánocemi a o svátcích královsky pochutnat? Zajděte do Hliněné bašty.
Chcete si před Vánocemi a o svátcích královsky pochutnat? Zajděte do Hliněné bašty.
Týden před Vánoci můžete ochutnat:
– klasickou českou rybí polévku z kapra
– tradičního obalovaného kapra s domácím bramborovým salátem
– malé mazance a domácí cukroví, které je i na prodej.
Od 25. prosince:
– pečená husa s jablíčky a dvěma druhy knedlíků a červeným zelím
– pečená kachna plněná slovenským lokšem a zelím se slaninou
Nový rok:
– novoroční oběd – klasická čočka (i žlutá) s domácím uzeným, sázeným vejcem a restovanou cibulkou
– ovarové koleno s domácím chlebem, hořčicí a křenem
Jak mají otevřeno:
– 24. prosince – zavřeno
– 25. a 26. prosince – otevřeno celý den
– 31. prosince a 1. ledna- otevřeno celý den
Více informací najdete na www.hlinenabasta.cz
Připravila: Katka
Foto: Hliněná bašta
20. 12. 2011