Krása

Kolekce účesů Franck Provost pro podzim a zimu 2016/17

Sbírání kytiček

Hledáte inspiraci, jak pozměnit svůj účes? Prohlédněte si kolekci účesů Franck Provost pro podzim a zimu 2016/17

Indian Sun

Technika contouring, sluneční efekty, které korigují tvar obličeje. Dají vyniknout jeho přednostem a potlačí případné nedokonalosti dle typu obličeje (trojúhelníkový, kulatý, hranatý).

Střih polodlouhý, sestříhaný do objemu, ofina hustá a široká inspirovaná 70.léty rámuje obličej a podtrhuje pohled očí. Vlasy jsou vyfoukané do bohatého objemného účesu v zaobleném tvaru. Další verzí střihu jsou přirozeně zvlněné vlasy.  

 

Balejáž dvě zlata

Propojení zářivosti žlutého zlata a průzračnosti bílého zlata. Tato exkluzivní technika Franck Provost zkrášluje vlasy blond a světle hnědé propojením dvou odstínů zlata aplikovaných na vlasy v jemných dotecích.

Mikádo v novém stylu, s jemně efilovanými konci pro lehkost a pohyb, s ofinou do očí pro zdůraznění stylu a pohledu nebo s vlasy z čela. Pro trendy styling jsou vlasy vyfoukané do rovna a poté prameny vyžehlené. Pro glamour styl jsou vlasy upravené do volných ležérních vln, které jsou učesané-neučesané. Pro moderní vlnitý vzhled jsou vlasy zvlněné jen lehce a to od polodélek do konců.

Benátská ambra

Jemné, ale divoké odlesky pro žhavý vzhled. Technika benátská ambra je intenzivní v polodélkách a koncích. Na zlatém měděném základu, který je jemný, jsou přidané sytější měděné a ohnivé tóny pro divoký vzhled, texturu a energii. Strukturovaný střih na dlouhých vlasech je lehce sestříhaný v polodélkách a koncích pro nespoutaný vzhled. Účes v romantickém avšak glamour stylu je zpracovaný pomocí natáček pro vykreslené, ale pružné vlny. Ofina v délce nad obočím stříhaná piketáží pro jemný vzhled zdůrazňuje pohled očí.

Připravila: Katka
Foto: Adel Awad

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků