Tipy

Zdraví v ohrožení – hořká pravda o sladkém cukru

Jste na sladké a víte, že tím sobě příliš neprospíváte?

 

Jste na sladké a víte, že tím sobě příliš neprospíváte?

A chtěli byste to změnit? Nebo bojujete s nadváhou, či vás „jen“ dlouhodobě trápí únava? Pak jistě oceníte praktickou publikaci, která poodhaluje tajemství průmyslově vyráběného, rafinovaného cukru.

 

Autoři vycházejí z mnoha vědeckých studií i lékařské praxe a dokazují, že rafinovaný cukr může přispívat k řadě závažných zdravotních problémů, včetně zubního kazu, cukrovky, infarktu myokardu, gynekologických potíží, osteoporózy… Ovšem jen „kázat“, že se něco nemá – to umíme všichni, proto autoři přidali také šikovné tipy a rady, jak se dá rafinovaný cukr zdravě nahradit.

 

Publikace o rozsahu 240 stran vás vyjde na 249 Kč.
 

Připravila: Marcela
Foto: archiv Eminent
9. 9. 2014


Diskuze: příspěvků