Soutěže

Sbírejte kytičky a vyhrajte balíček Hydrabio od Biodermy

Sbírání kytiček

Léto a letní parna se kvapem blíží a my bychom neměli zanedbávat pitný režim. Dostatek vody potřebuje nejen naše tělo, ale také naše pokožka.

Hydrabio čístící pěna

Hydrabio čísticí pěna

Zdravá kůže obsahuje asi 70 % vody, z toho 75 % se nachází hluboko v dermis, kde je důležitým faktorem odolnosti kůže. Pokud se tento podíl sníží, pokožka ztrácí pružnost a pevnost. Může být povadlá, reagovat citlivěji, svědit, objevují se suché šupinky a vrásky v relativně nízkém věku. Tomu všemu lze přitom velmi jednoduše předejít.

 

Hydrabio čístící voda

Hydrabio čísticí voda

V roce 2003 Peter Agere získal Nobelovu cenu v chemii za svůj objev kanálků v buněčných membránách, přes které se voda a soli dostávají zpět do buněk. Na základě tohto objevu vytvořila BIODERMA řadu Hydrabio pro dehydrovanou pokožku. Patentovala si komplex látek pod názvem patent Aquagenium, který navrací pokožce její ztracenou schopnost hydratace. „Uzamyká“ vlhkost v hloubce a udržuje ji v rovnováze.

 

 

Hyrabio sérum

Hyrabio sérum

Správná hydratace kůže je důležitá nejen pro její vzhled, ale zejména pro správnou funkci. Pokud pleti chybí potřebná vláha, je citlivější, více náchylná k různým chorobným změnám, snadno se na ní množí bakterie, je začervenalá, olupuje se.

 

Suchou a citlivou pokožku očistěte čisticí pěnou nebo čisticím mlékem a pleťovou vodou. Pak ji ošetřete pečujícími přípravky. Lehkým Légère krémem na den a intenzivním hydratačním sérem a výživným Riche krémem na noc.

Více informací najdete na www.bioderma.com/cz

Jedna z vás může vyhrát balíček Bioderma Hydrabio. Stačí sbírat kytičky u článků a novinek na mezizenami.cz. Z těch, kteří do konce června nasbírají nejvíce kytiček, vybereme výherkyni. Každá kytička se dá prokliknout jeden týden. Kytička je viditelná pouze po přihlášení.

Soutěž probíhá od 1. do 30. června 2012

Foto: Bioderma
1. 6. 2012

jajas

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků