Kosmetika

Trendy líčení podzim zima 2013

Sbírání kytiček

Jaké jsou trendy v líčení pro podzim a zimu 2013? Přinášíme vám mladý a svěží vzhled, který na přehlídkových molech použil třeba Valentino.

Krásně sjednocená pleť, třeba za pomoci BB krému. Jemně růžolící tváře. Dokonale upravené husté obočí. Béžovo-růžové stíny, husté řasy a matná rtěnka v neutrálním tónu. To je mladost a svěžest letošního podzimu a zimy.

Oči

Jak už jsem zmínila, k tomuto looku doporučuji béžovo-růžové stíny, které nanesete na horní pohyblivé víčko. Konturu očí zvýrazněte linkami a nešetřete maskarou.

Stíny od Avonu z řady Cosmic odstín ping eclipse

 

Linky

Stále živý trend. Linky, linečky. Nejlépe gelové nanesené sešikmeným štětečkem. Jejich výhoda je, že se dají roztírat do kouřova. Linku můžete také nanést v podobě fixu. Tuto variantu bych doporučila ženám, které se nechtějí vzdát linek, ani když mají zapadlé oči.

Gelové oční linky Maybelline i s kartáčkem

 

Barevné rty

V poslední době moje neoblíbenější obměna líčení. Lehce zvýrazněné oči, sjednocená pleť a k tomu v zářivých tónech dle nálady vysoustružené rty. Konturovací tužka pomůže udržet správný tvar a dokonce pomůže rty i trochu zvětšit. Novou podmanivou kolekci uvedla na podzimní trh značka L‘Oréal Paris pod názvem Caresse by Color Riche.

 

Rtěnka Caresse od L‘Oréal

 

Chcete-li se autorky na něco zeptat, najdete ji v naší poradně.

Autor: Petra Šestáková
Foto: hlavní foto Avon, archiv firem
19. 9. 2013

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků