Zdraví

Zpomalte stárnutí – nechte si změřit antioxidanty

Sbírání kytiček

Ke svému životu potřebujeme kyslík. Ten však bohužel způsobuje stárnutí tím, že startuje tvoření volných radikálů, které jsou agresivní a ničí zdravou tkáň, DNA a genetický materiál. Ovšem tělo má proti volným radikálům vlastní přirozenou obranu – ANTIOXIDANTY.

Čím jsme starší, tím méně přirozených antioxidantů náš organizmus vyprodukuje. Nahromadění volných radikálů se projeví nejen ztrátou energie, častým onemocněním, tvorbou vrásek, zhoršeným zrakem, ale i závažnými chorobami jako je cukrovka, mozková mrtvice, Alzheimerova choroba a rakovina.

Antioxidanty přijímáme v potravě, ale jejich množství nestačí zlikvidovat nadbytečné volné radikály ze znečištěného ovzduší, stravy a stresu. Zvýšenou potřebu antioxidantů máte, pokud konzumujete stravu bohatou na karcinogeny, jako jsou uzeniny, mražená strava a pokud kouříte. Kuřáci potřebují třikrát větší dávky vitamínu C, aby byla zajištěna stejná dávka antioxidantů jako u nekuřáků. Máte dvě možnosti – smířit se s tím, nebo zasáhnout a aktivně se bránit.

Nejlepší obranou před volnými radikály je zvýšení příjmu antioxidantů pomocí potravinových doplňků i příjmem potravin, které obsahují antioxidanty. Beta-karoten, lykopen a lutein ze skupiny karotenoidů, jsou ve vodě rozpustná barviva, vyskytující se v červeně, žlutě a zeleně zbarveném ovoci a zelenině. Chrání nejen proti vzniku rakoviny, ale i proti vlivu UV paprsků a proti jiným druhům záření. Známým antioxidantem je vitamin C, který se ale po neutralizaci nadbytečného volného radikálu změní na radikál, a proto je nutné mít k dispozici další antioxidanty, jako je vitamin E, minerály selen a zinek, flavoniody, koenzym Q10 aj.

Kvalitní výživové doplňky jsou nejlepší servis pro náš uvadající organizmus. Jak poznáte, že vaše doplňky fungují? Pokud chcete mít jistotu, že vaše antioxidační ochrana je dokonalá, je to snadné – biofotonický skener to zjistí za 2 minuty a bez jediné kapky krve! A pokud váš výsledek nebude uspokojivý, nezoufejte, máme pro vás cílené řešení!

Trilion buněk nepotřebuje léky, potřebuje kvalitní výživu!

Nechte si změřit antioxidanty. Cena měření je 200 Kč. Měření proběhne:

  • 12. 6. 2012 16:00 – 20:00 Aurum Clinic, Zborovská 56, Praha 5
  • 13. 6. 2012 17:00 – 19:00 Studio Vanda, Pod Dvorem 200/1, Praha 6
  • 28. 6. 2012 15:00 – 19:00 Fit and Beauty, Přemyslovská 14, Praha 3


Měření je třeba objednat na telefonním čísle 606 095 005.

Autor: RNDr: Jitka Hořejšová
Foto: iStock
8. 6. 2012

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků