Batoh

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petra Fuxová a poslední změna proběhla před 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Petra Fuxová
      Účastník

Za nás se super osvědčil tenhle batoh: https://www.nejkufry.cz/batoh-bestway-40216-2400 Je lehoučkej, hezky sedí na zádech, má příjemně měkký popruhy a syn si ho hned oblíbil (hlavně kvůli zvířátkům 😄). Nosí ho denně a zatím drží skvěle. Hlavně zpracování je fakt kvalitní, takže myslím, že ho pak zdědí i ten náš mladší prcek.

Mirka Kočičková
        Účastník

Peťo, je u toho batohu nějaká záruka nebo možnost vrácení zboží, kdyby neseděl?

Petra Fuxová
        Účastník

Jo, u toho batohu je klasická zákonná záruka 2 roky. A pokud by neseděl nebo se ti prostě nelíbil, máš možnost ho do 14 dnů vrátit, když ho objednáš přes e-shop. Jen musí být nenošený a v původním stavu. 🙂 Já mám s nejkufry jen dobrou zkušenost, vždycky komunikovali rychle a férově. Takže kdyby cokoliv, myslím, že se dá s nimi bez problému domluvit. 😊

bertik ber
      Účastník

Taky jsme koupili batoh Baagl a spokojenost, je vážně kvalitní. Vzali jsme od nich pro syna i tritanovou láhev na pití a konečně láhev, která neprotíká 🙂

Bella 4
      Účastník

Ahoj holky, koukněte se na batohy Baagl. Kupovali jsme od nich batoh oboum našim holkám (na první i druhý stupeň) a za mě je to zaručená kvalita. Mají je výborně nadesignované – ergnomická záda, prsní a bederní popruhy, reflexní prvky, praktické kapsy atd. a po dvou letech pořád vypadají super 🙂 mají i outlet, tak zkuste kouknout 🙂

Barbora Holkova
      Účastník

máme dobrou zkušenost s firmou oxybag, mají docela velký výběr.

Vivinka lu
      Účastník

To se k tobě s dovolení rovnou připojím. Vybírám nový batoh pro syna do první třídy. Je poměrně drobný a ten co jsme pořídili mi na něj příjde zbytečně velký a těžký a tak sháním nějaký kompaktnější a hlavně lehčí. Můžete prosím nějaký doporučit?

Lisa Lisa
      Účastník

Doporučíte mi prosím někdo od koho vybrat pro syna nový batoh na první stupeň? Ten co má už se začal rozpadat a tak chci tenkrotkát vybrat nějaký, který vydrží a bude se mu dobře nosit. Děkuji za rady 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL