Clip-in vlasy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Clip-in vlasy

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marika Nová a poslední změna proběhla před 7 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Bella 4
      Účastník

Já jsem chtěla mít hezké svoje vlasy, měla jsem hodně lupy a vlasy celkově ve špatném stavu, řídké a slabé. Nezabíralo mi na to nic, pomohli mi až tady https://clinicalhair.cz/ sdílím rovnou odkaz ať na to můžete kouknout.

Alizee Kmetová
        Účastník

Já hlavně ani příčesky mít nemůžu, protože mám vlasy jako chemlon a nepomáhá mi na to nic..tohle vypadá dobře, nevěděla jsem, že je taková klinika. Jak to tam řešili?

Anna Mazurová
      Účastník

A co říkáte na vlásky od Clip-vlasy-levně? Mají je kvalitní? A doporučili byste z pravých vlasů nebo ze syntetickou variantu?

Ester Malá
        Účastník

Ahoj, ano, taky jsem to od nich objednávala. Jsem spokojená, rychlé dodání a kvalita super.

Marika Nová
        Účastník

Ahoj, určitě bych ti doporučila přírodní vlasy. Mají super poradenství , takže se neboj na ně obrátit a rychlé doručení. Mám od nich culík a jsem spokojená, před tím jsem to měla skrz řidké vlasy a teď to mám spíš na oživení účesu, vydrží ti dlouho, když se o ně správně staráš, ale s tím ti také poradí.

Veronika Daňková
      Účastník

Taky odsud mám clip-in vlasy a jsou kvalitní, pomohli mi s výběrem, já byla přímo v Brně na pobočce. Vypadají pořád jako nové. :))

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj, já si z es-hopu vlasy-k-prodlouzeni culík i clip- in. Ocenila jsem bezplatná poradenství přes e-mail a barva mi sedla krásně s mými pravými vlasy a nic nešlo ani na fotkch poznat, doručení bylo taky rychlé, druhý den už jsem měla vlasovou zásilku u sebe a mohla tak s předstihem zkoušet účesy. 😀

Já mám taktéž z tohoto e-shopu, začínala jsem na clip-in, teď mám „napevno“ tape-in z lidských vlasů a jsem moc spokojená. 🙂

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, chtěla bych na svatbu delší vlasy/culík, svoje mám krátké. Máte někdo zkušenost s nějakými kvalitními clip- in vlasy/culíky, aby to vypadalo dobře i na fotce? 🙂 Děkuji za rady.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL