Cvičení

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kamila Novotná a poslední změna proběhla před 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Ditka Kratochvilka
      Účastník

Můžete mi někdo poradit kvalitní značku fitness oblečení? Hledám něco moderního v čem se budu dobře cítit ve fitku a zároveň to bude pohodlné (nebude to nikde škrtit apod).

Lisa Lisa
        Účastník

Mám hodně věcí odtud https://www.bestform.cz/ od značky Nebbia. Mají za mě nejhezčí věci a všechno je z moc příjemného a kvalitního materiálu. Navíc mi zatím všechno perfektně padlo 🙂

Kamila Novotná
        Účastník

Taky odtud objednávám, mají moc hezké věci a super rychlé doručení takže je to moc fajn.

Mia Navrátilová
      Účastník

Zdravím, kam chodíte v Brně plavat? 🙂 Nejlépe místo, kde bych si mohla pořídit rovnou permanentku. Díky 🙂

Mia Navrátilová
        Účastník

Tam to vypadá skvěle! Něco takovýho jsem přesně hledala, kde je toho víc na jednom místě, děkuju moc!

Kristýna Jíňová
        Účastník

V zone4you se dá udělat permanentkana vícero věcí 🙂 je tam fitko, sauna i solárko, mrkněte 🙂

Soňa Krahulec
      Účastník

Dobrý večer. Určitě nějaký kruháč. Ideálně v nějaké skupině, znám z vlastní zkušenosti. Sama se nedonutím. Nebo možná prvních pár dní. Ale pokud se někam přihlásíš případně si i předplatíš nějakou permici, bude tě to nutit chodit.

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, mám na vás takovou otázku, myslíte, že by na vrásky nebo na povislou pleť na obličeji mohlo pomoct, kdybych začala chodit na lymfodrenáže? Dívala jsem se, přes stránku Lymfodrenaz, že u náš ve městě ta možnost je.

Bella 4
      Účastník

No já začala cvičit, ale kila stejně nešly dolů…nakonec jsem zkusila na radu známé KetoDiet a konečně se mi to hubnutí nastartovalo, už mám dole 6 kilo a cítím se super 🙂

Ester Malá
      Účastník

Dobrý den, určitě vyzkoušejte nějaké lekce pod trenérem, to si myslím, že je nejdůležitější. Chodím sem https://zone4you.cz/fitness-treneri/ a mají tu i hlídání pro děti, což je pro mě velmi důležité. Takových míst, kde by měli i hlídání je málo.

Simona Siri
        Účastník

Dobrý den, děkuji moc za doporučení. Začala jsem do zone4you chodit. Jsem pod vedením trenéra a prcky vždycky dám na hlídání, což se mi na tom tam líbí asi úplně nejvíc 🙂 děkuji, podám pak hlášení s výsledky.

Veronika Daňková
      Účastník

Dobrý den, mě dost pomohly masáže lymfatické na to co zmiňujete a zlepšit problémové partie – břicho, zadek, stehna.

Simona Siri
      Účastník

Dobrý den ženy, jaké účinné cvičení Vám pomáhá sformovat bříško nebo kam chodíte? Mám takový nafouklý podbříšek pořád, vypadám jak těhotná a cvičení doma mi nijak nezabírá.. Díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL