Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Darování vajíček
- Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Leona Chovancová a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
-
24. 6. 2024 v 20:43 #97546Ester MaláÚčastník
Můžu se zeptat, co vás vedlo k tomu jít darovat nebo proč jste se rozhodly?
-
24. 2. 2024 v 20:46 #95941Simona StrakatáÚčastník
Ahoj, nad darováním stále a už nějakou dobu přemýšlím, čtu různé diskuze, články, ale pořád mám dost obavu z možného hyperstimulačního syndromu… A taky jak dlouho se tělo z toho všeho vzpamatovává?
-
25. 5. 2024 v 20:10 #97187Anna MazurováÚčastník
Hyperstimulační syndrom je riziko, no. Ale v dnešní době, kdy jsou protokoly léčby přísné, bych se ho až tak neobávala. Samozřejmě, je to zásah do těla, tak riziko bude vždy nějaké.
-
-
24. 1. 2024 v 23:00 #95510Emma HudcováÚčastník
Taky se na jejich stránky podívám – nikdy jsem o darování nepřemýšlela, ale teď jste mě celkem navnadily a zajímá mě to.
-
20. 1. 2024 v 23:43 #95452Dominika MyslínováÚčastník
Mám stejnou zkušenost s klinikou IVF Zlín! Mají fakt moc hezký přístup, je tam příjemné a až rodinné prostředí a opravdu individuální přístup. Navíc mi uhradili veškeré náklady, které mi vznikly v souvislosti s darováním a navíc jsem dostala poukaz na wellness.
-
20. 2. 2025 v 12:38 #101066Marika NováÚčastník
Úplně s vámi souhlasím! 😊 Také mám jen pozitivní zkušenosti. To rodinné prostředí a lidský přístup dělá opravdu hodně, hlavně v tak citlivé oblasti, jako je léčba neplodnosti. My jsme tam vždy cítili, že jsme v dobrých rukou, a jejich ochota vše vysvětlit byla příjemná. Je skvělé, že klinika myslí i na takové benefity, jako je wellness – to určitě potěší a pomůže se zrelaxovat. Můžu je jedině doporučit!
-
20. 2. 2025 v 12:40 #101067Leona ChovancováÚčastník
Přesně tak! 😊 Nemůžeme si jejich přístup vynachválit. Celý tým byl neuvěřitelně vstřícný, všechno nám trpělivě vysvětlili a měli jsme pocit, že jsme pro ně opravdu důležití. To rodinné prostředí a jejich empatie nám moc pomohly zvládnout celý proces. A ten wellness poukaz je vážně milé gesto – po všem tom stresu je to skvělý způsob, jak si odpočinout. Kliniku rozhodně doporučuji každému, kdo hledá odbornou, a přitom lidskou péči.
-
-
19. 1. 2024 v 0:37 #95427Denisa GantováÚčastník
Já jsem vajíčka darovala na klinice ve Zlíně. Na klinice je příjemná rodinná atmosféra, příjemný personál a hlavně se fakt postarají a zajímají se.
-
17. 1. 2024 v 23:55 #95413Jana HavlováÚčastník
Taky o darování vajíček často přemýšlím a počkám si s dovolením na komentáře 🙂
-
14. 1. 2024 v 0:40 #95363Stáňa ValkounováÚčastník
Dobrý večer, kdybych chtěla darovat vajíčka, poradíte prosím, na jakou kliniku se obrátit? Kde máte dobrou zkušenost?
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.