Darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Darování vajíček

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Soňa Koutná a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Soňa Koutná
      Účastník

Téma darování vajíček je hodně citlivé, ale hrozně důležité. Vlastně až když jsem si o tom víc četla, došlo mi, jak velkou pomoc tím můžeš někomu dát – pro spoustu párů je to jediná cesta k miminku. Pokud tě zajímá, jak to celé probíhá, je hezky popsaný postup i podmínky třeba na webu IVF kliny Zlín. Je fajn, že tam najdeš i praktické info o průběhu stimulace a odběru, takže si člověk udělá reálnou představu, co ho čeká. 🌸 Já jsem tam byla a to info mi hodně pomohlo 🙂

Sylva Krajčová
      Účastník

Taky jsem darovala právě ve Zlíně a souhlasím s tím, že mají opravdu lidský přístup. Oceňuju hlavně, že se tam nikam nespěchá a že fakt berou ohled na to, jak se cítíš. Byla jsem trochu nervózní, ale celý tým mi to hodně ulehčil. A ten pocit, že můžeš někomu splnit sen o miminku, je k nezaplacení.

Sára Hrušková
      Účastník

Zdravím všechny, já darovala vajíčka loni a vybrala jsem si IVF Zlín. Přístup tam byl naprosto skvělý – všechno mi dopředu podrobně vysvětlili, žádné nátlaky, jen podpora. Lékaři i sestřičky byli moc milí, cítila jsem se v bezpečí a neměla jsem vůbec strach. Po zákroku jsem byla pár dní v pohodě doma a rozhodně bych do toho šla znovu. Navíc mi kompenzovali veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Věra Javorská
        Účastník

Dobrý den,snacha se rozhodla darovat vajíčka,dlouze probírala všechny možné kliniky a po přečtení recenzí se rozhodla pro kliniku ve Zlíně.Byla tam nadmíru spokojená s přístupem personálu,celý proces byl situován do příjemného,klidného prostředí,vysvětlený do sebemenšího detailu,umocněný tím,že někomu pomůže,kliniku rozhodně doporučujeme

Denisa Gantová
      Účastník

Holky, zvažuju darování vajíček, ale pořád mám spoustu otázek. Chtěla bych někomu pomoct, ale zároveň mě trochu děsí, jak to celé probíhá a jestli to není moc náročné. Hledám kliniku, kde se k tomu staví citlivě a všechno dobře vysvětlí. Máte s tím některá zkušenost?

Kateřina Marková
      Účastník

Zdravím, já o d darování vajíček už nějakou dobu přemýšlím a čím víc si o tom zjišťuju, tím víc mě to láká. Na kliniku ve Zlíně jsem narazila při hledání informací a musím říct, že mají opravdu skvělé recenze. Líbí se mi jejich přístup i to, jak hezky se chovají k dárkyním. Asi se jim brzy ozvu, protože mám pocit, že bych tam byla v dobrých rukou.

Dita Samarenka
      Účastník

Před časem jsem darovala vajíčka na IVF Zlín a byla jsem mile překvapená, jak hladce a pohodově celý proces proběhl. Všechno mi dopředu srozumitelně vysvětlili, chovali se opravdu lidsky a s velkou úctou. Na klinice panovala příjemná a klidná atmosféra, díky které jsem se cítila v dobrých rukou. Navíc mi bez problémů kompenzovali veškeré náklady spojené s darováním, což moc oceňuju.

Jana Holešovská
      Účastník

Darování vajíček jsem sama podstoupila a musím říct, že i když jsem měla trochu obavy, celý proces probíhal hladce. Hormonální stimulace byla v pohodě, občas jsem se cítila unavenější, ale dalo se to zvládnout. Odběr samotný byl rychlý, a už druhý den jsem byla úplně fit. Pocit, že jsem mohla pomoct někomu, kdo nemůže mít děti, je opravdu k nezaplacení. Pokud nad tím přemýšlíš, určitě doporučuju zajít na konzultaci na IVF Kliniku – všechno ti vysvětlí a rozhodneš se až potom. Zároveň uvidíš, jak na tebe bude působit klinika a personál, to je také moc duležité, nenech se odradit první konzultací, můžeš těch klinik vyzkoušet více jako já 🙂 než jsem našla tu správnou.

Marika Nová
        Účastník

A kam jsi chodila?

Jana Holešovská
        Účastník

Chodila jsem na IVF Zlín a byla jsem moc spokojená. Personál je tam opravdu vstřícný a profesionální, vždy ochotný vše vysvětlit a podpořit. Kliniku jsem si vybrala i díky pozitivním recenzím a mohu říct, že moje zkušenost je přesně taková, jak jsem doufala – s lidským přístupem a péčí.

Marika Nová
      Účastník

Máte některá zkušenost s darováním vajíček? Jak probíhá celý proces od první konzultace až po samotný odběr? Zvažuju, že bych do toho šla, ale chtěla bych vědět, na co se připravit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL