Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Darování vajíček
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Soňa Koutná a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
30. 8. 2025 v 22:03 #104455Soňa KoutnáÚčastník
Téma darování vajíček je hodně citlivé, ale hrozně důležité. Vlastně až když jsem si o tom víc četla, došlo mi, jak velkou pomoc tím můžeš někomu dát – pro spoustu párů je to jediná cesta k miminku. Pokud tě zajímá, jak to celé probíhá, je hezky popsaný postup i podmínky třeba na webu IVF kliny Zlín. Je fajn, že tam najdeš i praktické info o průběhu stimulace a odběru, takže si člověk udělá reálnou představu, co ho čeká. 🌸 Já jsem tam byla a to info mi hodně pomohlo 🙂
-
21. 6. 2025 v 23:17 #103196Sylva KrajčováÚčastník
Taky jsem darovala právě ve Zlíně a souhlasím s tím, že mají opravdu lidský přístup. Oceňuju hlavně, že se tam nikam nespěchá a že fakt berou ohled na to, jak se cítíš. Byla jsem trochu nervózní, ale celý tým mi to hodně ulehčil. A ten pocit, že můžeš někomu splnit sen o miminku, je k nezaplacení.
-
19. 6. 2025 v 0:17 #103053Sára HruškováÚčastník
Zdravím všechny, já darovala vajíčka loni a vybrala jsem si IVF Zlín. Přístup tam byl naprosto skvělý – všechno mi dopředu podrobně vysvětlili, žádné nátlaky, jen podpora. Lékaři i sestřičky byli moc milí, cítila jsem se v bezpečí a neměla jsem vůbec strach. Po zákroku jsem byla pár dní v pohodě doma a rozhodně bych do toho šla znovu. Navíc mi kompenzovali veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.
-
23. 6. 2025 v 13:56 #103209Věra JavorskáÚčastník
Dobrý den,snacha se rozhodla darovat vajíčka,dlouze probírala všechny možné kliniky a po přečtení recenzí se rozhodla pro kliniku ve Zlíně.Byla tam nadmíru spokojená s přístupem personálu,celý proces byl situován do příjemného,klidného prostředí,vysvětlený do sebemenšího detailu,umocněný tím,že někomu pomůže,kliniku rozhodně doporučujeme
-
-
16. 6. 2025 v 22:42 #102978Denisa GantováÚčastník
Holky, zvažuju darování vajíček, ale pořád mám spoustu otázek. Chtěla bych někomu pomoct, ale zároveň mě trochu děsí, jak to celé probíhá a jestli to není moc náročné. Hledám kliniku, kde se k tomu staví citlivě a všechno dobře vysvětlí. Máte s tím některá zkušenost?
-
21. 5. 2025 v 1:20 #102596Kateřina MarkováÚčastník
Zdravím, já o d darování vajíček už nějakou dobu přemýšlím a čím víc si o tom zjišťuju, tím víc mě to láká. Na kliniku ve Zlíně jsem narazila při hledání informací a musím říct, že mají opravdu skvělé recenze. Líbí se mi jejich přístup i to, jak hezky se chovají k dárkyním. Asi se jim brzy ozvu, protože mám pocit, že bych tam byla v dobrých rukou.
-
18. 5. 2025 v 22:19 #102565Dita SamarenkaÚčastník
Před časem jsem darovala vajíčka na IVF Zlín a byla jsem mile překvapená, jak hladce a pohodově celý proces proběhl. Všechno mi dopředu srozumitelně vysvětlili, chovali se opravdu lidsky a s velkou úctou. Na klinice panovala příjemná a klidná atmosféra, díky které jsem se cítila v dobrých rukou. Navíc mi bez problémů kompenzovali veškeré náklady spojené s darováním, což moc oceňuju.
-
15. 5. 2025 v 8:28 #102523Jana HolešovskáÚčastník
Darování vajíček jsem sama podstoupila a musím říct, že i když jsem měla trochu obavy, celý proces probíhal hladce. Hormonální stimulace byla v pohodě, občas jsem se cítila unavenější, ale dalo se to zvládnout. Odběr samotný byl rychlý, a už druhý den jsem byla úplně fit. Pocit, že jsem mohla pomoct někomu, kdo nemůže mít děti, je opravdu k nezaplacení. Pokud nad tím přemýšlíš, určitě doporučuju zajít na konzultaci na IVF Kliniku – všechno ti vysvětlí a rozhodneš se až potom. Zároveň uvidíš, jak na tebe bude působit klinika a personál, to je také moc duležité, nenech se odradit první konzultací, můžeš těch klinik vyzkoušet více jako já 🙂 než jsem našla tu správnou.
-
16. 5. 2025 v 8:51 #102540Marika NováÚčastník
A kam jsi chodila?
-
22. 5. 2025 v 13:25 #102619Jana HolešovskáÚčastník
Chodila jsem na IVF Zlín a byla jsem moc spokojená. Personál je tam opravdu vstřícný a profesionální, vždy ochotný vše vysvětlit a podpořit. Kliniku jsem si vybrala i díky pozitivním recenzím a mohu říct, že moje zkušenost je přesně taková, jak jsem doufala – s lidským přístupem a péčí.
-
-
12. 5. 2025 v 8:43 #102475Marika NováÚčastník
Máte některá zkušenost s darováním vajíček? Jak probíhá celý proces od první konzultace až po samotný odběr? Zvažuju, že bych do toho šla, ale chtěla bych vědět, na co se připravit.
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.