Filtrační konvice na vodu

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Filtrační konvice na vodu

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Bella 4 a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Bella 4
      Účastník

Nejkvalitnější filtry vyrábí česká firma Dionela, máme od nich průtokový filtr a naši mají od nich filtrační konvici a obojí je skvělé.

Tereza Junová
      Účastník

Já bych chtěla nějakou konvici, ale klasicky na čaj. Máte někdo nějakou kvalitní?

Danka 88
      Účastník

My máme tuhle https://www.dionela.cz/filtracni-konvice-diona-max/c-115 a ta je výborná. Vyrábí ji česká firma, která je nejlepší na filtry na pitnou vodu, získali za to i ocenění a vyhrály v dTestu, což mluví za vše podle mě. Mně se moc líbí, že ta konvice je skleněná a že nabízejí různé filtry podle potřeby, z čeho je hned znát že to bude filtrovat tak jak má.

Mirka Kočičková
        Účastník

Taky od nich máme doma konvici a musím s vámi souhlasit. Je to prostě rozdíl, když člověk pije vodu přímo z kohoutku nebo z konvice.

Alizee Kmetová
        Účastník

To vypadá konečně jako čemu bych věřila. Moc se mi líbí to skleněný provedení a že je to česká firma. Moc děkuju za radu, hned objednávám 🙂

Barbora Holkova
      Účastník

Mám filtrační konvici Aquaphor prestiy, už si ale nepamatuju, kde jsem kupovala. A super.

Lisa Lisa
      Účastník

Tak to se k tobě přidám, už docela dlouho nad tou konvicí uvažuju, ale nejsem si jistá jako vybrat aby to opravdu k něčemu bylo, protože každý výrobce samozřejmě chválí tu svou a moc tomu nerozumím, abych věděla na co koukat.

Alizee Kmetová
      Účastník

Kdo používáte filtrační konvici, doporučte jakou koupit aby voda z ní byla opravdu kvalitní a zdravá. Je toho na výběr tolik, že opravdu nevím jakou vybrat. Děkuju 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL